Známý designér Béhar navrhl chytrou bezpečnostní kamerku s magnetickým uchycením

Známý designér Béhar navrhl chytrou bezpečnostní kamerku s magnetickým uchycením
  • Kamerka Hive View nabídne 130 stupňů záběru, malé rozměry či detekci pohybu a zvuku
  • Zařízení je zároveň propojeno s aplikací, pomocí které se můžete dívat na Full HD stream či záznam z posledních 24 hodin
  • Hive View je na prodej za v přepočtu 5 a půl tisíce korun a nabízí se ve dvou barevných variantách

Yves Béhar je světoznámý designer, který stojí krom jiného třeba za parádní televizí od Samsungu, kterou můžete vidět pod tímto odstavcem. Po jeho stylu a citu pro detail ovšem zatoužila i řada jiných výrobců elektroniky. Nyní se dostala řada i na společnost Hive, která společně s Béharem vytvořila svou novou domácí chytrou kamerku.

Samsung televize - Yves Béhar

Důraz byl u ní přitom kladem samozřejmě na design, abyste se nemusila za své zabezpečovací zařízení stydět. Díky stylovému vzhledu, kvalitním materiálům a elegantnímu stojánku vypadá kamerka Hive View skutečně parádně. Ke stojánku je přitom uchycena magneticky a můžete si jí tak kdykoli vzít s sebou, čemuž napomáhají i malé rozměry krychličky, která měří ze všech stran 56 milimetrů a váží 182 gramů. Jen si odpojené kamery neužijete dlouho, jelikož baterie v ní vydrží zhruba jen hodinu.

Hive View Intro Video from Hive on Vimeo.

Samotná kamerka disponuje 130 stupni záběru, můžete u ní manuálně kontrolovat naklánění a rotaci a může vám posílat do vašeho smartphonu i notifikace, pokud detekuje ve svém zorném poli pohyb či zvuk. Hive View začne nahrávat okamžitě, jakmile takový pohyb či zvuk zachytí, a to v závislosti na vašem nastavení. Jakmile kamerka něco postřehne, pošle vám notifikaci do vašeho iOS či Android zařízení prostřednictvím vlastní Hive aplikace.

Hive View

Uživatelé se mohou přímo z aplikace podívat na Full HD stream z kamery, kdykoli jen chtějí, nebo si přehrát záznam z posledních 24 hodin. Pokud máte zároveň doma kočku nebo psa, je kamerka Hive View dostatečně chytrá natolik, aby zvíře rozpoznala a zbytečně vám neposílala každých pět minut notifikaci o pohybu vašeho vlastního psa. Zároveň dovede kamerka vidět i v úplné tmě, ale pouze na vzdálenost 5 metrů.

Hive View

Pokud nechcete, aby zařízení neustále monitorovalo váš příbytek, stačí jí v aplikaci nastavit hodiny, po které má být aktivní. Již brzy se také kamera začlení naplno do ekosystému ostatních chytrých zařízení Hive. Pokud budete mít tedy v budoucnu kupříkladu i světla od tohoto výrobce, rozsvítí se vám v pokoji hned jak do něj vkročíte, jelikož si váš všimne kamera. Fešný magnetický stojánek přitom není jediné příslušenství. Krom něj dostanete v balení i sadu pro připevnění kamerky na zeď.

Hive View

Hive View si můžete pořídit v bílo-zlaté a černo-bronzové verzi ve dvou balíčcích. V prvním najdete jen jednu kameru s příslušenstvím za v přepočtu 5 a půl tisíce korun a druhý balíček obsahující hned dvě kamery stojí necelých 10 tisíc korun. V základu dostanete přístup k záznamu za posledních 24 hodin, ale je možná si připlatit zhruba 150 korun měsíčně za 30denní historii záznamu a přístup k dalším službám a výhodám.

Zdroj: hivehome.com, digitaltrends.com, theverge.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze