Finanční konference 2021: digitalizace finančního sektoru a automatizace služeb

Finanční konference 2021: digitalizace finančního sektoru a automatizace služeb
Fotografie: iinfo.cz

Digitalizace a automatizace služeb, big data, digitální inovace, monetizace dat, otevřené bankovnictví – to vše hýbe světem finančních služeb. Hlavním tématem letošního ročníku je proto digitalizace finančního sektoru.

Odborný server Měšec.cz pořádá osmý ročník Finanční konferenci. Její řečníci se letos zaměří na trendy a inovace v oblasti platebních systémů, bankovních služeb, firemních financí a FinTech projektů, ale i využití umělé inteligence a digitalizace ve finančním řízení a plánování. Uslyšíte i témata jako monetizacace zákaznické báze a zabezpečení digitálních dat.

Finanční konference 2021

Konference se koná 10. června a letos poprvé je online.

Výběr z programu

  • V digitální ekonomice se nejdůležitější měnou stávají data. Jak monetizovat zákaznickou bázi, to bude tématem přednášky Michala Matějičného, CFO virtuálního operátora Tesco Mobile.
  • Václav Mladěnka z MONET+ představí příležitosti a výzvy v moderní obsluze klienta na mobilních telefonech. Podělíme se s Vámi o čerstvé inovace technického řešení, které umožní zvýšit zabezpečení online kanálů, využít služeb bankovní identity a rozvíjet vlastní klientskou bázi.
  • Koronavirová pandemie významně změnila nákupní chování zákazníků a urychlila růst e- commerce. S tím jde ruku v ruce i rozvoj moderních finančních služeb a větší propojení e- shopů a fintechových služeb. Co vlastně český zákazník očekává a jaké finanční služby chce využívat? Nejnovější data o českém trhu představí Adam KolesaMall Pay.
  • Jan Laštůvka z fintechu Lemonero se zaměří na přístup malých a středních firem k financím a růstovému kapitálů. Řešení mají přinést Big data a umělá inteligence.
  • Na roli FinTechu, který mění podobu tradičního bankovnictví a plateb, a na rozvoj otevřeného bankovnictví se v prezentaci zaměří Ondřej Mikulčík z Asociace CTIT. Nechá nás nahlédnout do budoucnosti a upozorní na změny, které finanční trh čekají.
  • Průvodcem customer journey ve finančních institucích pomocí propojení nových digitálních technologií a rozhodovacích systémů při zachování vysokých standardů compliance i IT bezpečnosti vám budou Petr Kuneš a Pavel Ramert z CRIF - Czech Credit Bureau.

Připojte se 10. června na Finanční konferenci a rozšiřte své obzory o nejnovější trendy ve světě financí. I na online konferenci budete mít možnost všem řečníkům klást dotazy, na které vás zajímají odpovědi, a navíc získáte k dispozici videozáznam celé akce. Ke všemu, co vás zaujme, se tak budete moci kdykoliv vrátit. Zaregistrovat se můžete na stránkách TUESDAY.cz.

Finanční konference 2021

Všem návštěvníkům konference navíc nabízíme roční předplatné časopisu CFO WOrld.cz a půlroční předplatné elektronické verze časopisu Bankovnictví.cz zdarma.