Nejnovější Vetřelec je nyní to pravé retro, v limitované kolekci vyjde na VHS

Nejnovější Vetřelec je nyní to pravé retro, v limitované kolekci vyjde na VHS
Fotografie: 20th Century Studios
  • Nejnovější Vetřelec je prošpikovaný odkazy na předešlé filmy, ale také videohru Alien: Isolation
  • Mezi fanoušky dorazí silně limitované sběratelská edice
  • Film na VHS bude mít poměr stran 4:3

Milovníci kultovní hororové série Vetřelec (Alien) se letos dočkali příjemného překvapení od režiséra Feda Alvareze, který v kinech zabodoval s nejnovější adaptací Vetřelec: Romulus. Nejnovější díl se odehrává mezi prvním a druhým filmem a nabízí pohled na skupinu mladistvých s androidem, kteří se snaží uniknout z pracovní kolonie. Jak už to bývá, věci nejdou podle plánu. Film získal skvělé hodnocení od veřejnosti i odborných kritiků a mnozí ho považují za hororový snímek roku. Obsahuje mnoho odkazů na původní filmy a také na velmi úspěšnou hru Alien: Isolation, na jejímž pokračování se údajně pracuje.

Ačkoliv byl film původně zamýšlen pro streamovací platformu Hulu, nakonec jsme se dočkali klasické premiéry v kinech, kde slaví úspěch. To s sebou přináší i takřka jistý příchod různých speciálních edic, jako je například „režisérská“ (nesestříhaná) verze, která bude stát za to.


Vetřelec: Romulus dorazí v rámci limitované edice již 3. prosince na staré dobré VHS kazetě, jak oznámil samotný režisér Fede Alvarez a pro The Verge potvrdilo 20th Century Studios v tiskové zprávě. Film na kazetě bude v poměru stran 4:3 a bude dodáván v papírovém vintage obalu.

20th Century Studios
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze