Nemáte plány na víkend? Co takhle zkouknout nejnovější řadu seriálu YOU

Nemáte plány na víkend? Co takhle zkouknout nejnovější řadu seriálu YOU
Fotografie: Netflix
  • Dnes vyšla první část čtvrté řady seriálu TY
  • Druhá část pak vyjde 9. března 2023

Netflix dnes vydal první část čtvrté řady jednoho ze svých nejoblíbenějších seriálů, kterým je drama TY (YOU). Od vydání první série už uběhlo pět let a hlavní hrdina Joe v podání Penna Badgleyho se stihl zamilovat, prožít pár toxických vztahů, oženit se, se svojí ženou přivést na svět dítě a zabít pár svých lásek. Co na něj čeká teď?


V krátkosti si připomeneme, co se stalo na konci třetí série. Joe zavraždil svou ženu Love, jejich syna Henryho se vzdal a zfalšoval vlastní smrt, nakonec se rozhodl odstěhovat do Paříže. Chtěl by totiž najít Marienne. Nakonec se ale z nějakého důvodu odstěhuje do Londýna, kde se z něj stane profesor Jonathan Moore. Najde si přátele mezi tamní smetánkou a svoji minulost chce hodit za hlavu. To mu ale někdo překazí. Někdo, kdo jeho minulost zná a vyhrožuje mu odhalením. Kdo to je, to se diváci dozví až při sledování nové řady.


Celý seriál vytvořili Greg Berlanti a Sera Gamble. Kromě Penna Bedgleyho se ve čtvrté řadě představí Tati Gabrielle, Lukas Gage, Stephen Hagan, Amy-Leigh Hickman, Adam James a další. Čtvrtou řadu natočil režisér John Scott. A kdy se fanoušci mohou těšit na vydání druhé části nejnovější série? Netflix závěr čtvrté řady vydá přesně za měsíc, tedy ve čtvrtek 9. března.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze