Netflix vydal trailer ke sci-fi seriálu Problém tří těles. Máme se na co těšit

Netflix vydal trailer ke sci-fi seriálu Problém tří těles. Máme se na co těšit
Fotografie: Netflix
  • Sci-fi seriál bude mít premiéru 21. března
  • Byl natočen podle knižní trilogie spisovatele Liu Cixina
  • O scénář se postarali tvůrci Hry o trůny

Netflix 21. března uvede jeden z nejočekávanějších seriálů – Problém tří těles (3 Body Problem). Seriál byl natočený podle knižní trilogie od čínského spisovatele Liu Cixina. Sci-fi bude mít celkem osm epizod a o scénář se postarali David Benioff, D. B. Weiss a Alexander Woo. První dva zmínění stáli za vznikem seriálu Hra o trůny, přičemž i Woo má zkušenosti s knižními adaptacemi.


Příběh začíná v Číně v 60. letech minulého století, kdy mladá žena učiní osudové rozhodnutí, které se odráží napříč prostorem a časem až do současnosti. Když se přírodní zákony nevysvětlitelně rozpadnou, sevřená skupina brilantních vědců musí spojit síly s neochvějným detektivem, aby zastavili největší hrozbu lidstva,“ popsal děj sci-fi seriálu Netflix.

V seriálu si zahrají Jovan Adepo, John Bradley, Rosalinc Chao, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong a další. Zveřejněný trailer vás naláká do světa, kde za měsíc umřelo 30 vědců a je potřeba přijít na to, proč se tak děje. A podle všeho se můžeme těšit na propracované sci-fi s napínavým dějem.


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze