Berlin z Papírového domu přijde se svým seriálem na Netflix příští rok

Berlin z Papírového domu přijde se svým seriálem na Netflix příští rok
Fotografie: Netflix
  • Berlin bude mít premiéru na Netflixu v příštím roce
  • Seriál vytvořili Martínez Lobato a Álex Pina
  • V hlavních rolích hrají Pedro Alonso, Michelle Jenner, Begoña Vargas, Julio Peña, Tristán Ulloa a Joel Sánchez

Už na konci minulého roku jsme vás informovali o chystaném spin-offu k seriálu Papírový dům (Money Heist). Děj se zaměří na jednu postavu, která sice v seriálu nebyla dlouho, ale zanechala po sobě výraznou stopu. Jedná se o postavu Profesorova staršího bratra Berlina (Pedro Alonso). Berlin bude mít premiéru na Netflixu v příštím roce. Podle cnbctv18.com budou stejně jako na Papírovém domě i na tomto seriálu pracovat tvůrci Martínez Lobato a Álex Pina.


„Toto je nezapomenutelný zážitek. Jedna éra končí, ale zároveň další začíná. S Jesúsem Colmenarem jsme si řekli, že vstupujeme do neznáma, ale jsme otevření všemu, co se může stát. Tvůrci dodají seriálu všechno, co bude potřeba. Doufám, že budeme mít i nadále odvahu použít tuto energii, abychom znovu zariskovali,“ uvedl Pedro Alonso na fanouškovské akci Money Heist v Madridu.


A o čem nový seriál vlastně bude? Podíváme se na život Berlina ještě před událostmi z Papírového domu. Netflix před časem vydal také krátké video, ve kterém se divákům představí všechny hlavní postavy, které v seriálu tvoří Berlinovu skupinu zlodějů. Kromě Pedra Alonsa uvidíme Tristána Ulloa jako Damiána, Michelle Jenner jako Keilu, Begoña Vargasa jako Camerona, Julia Peña jako Roe a Joela Sáncheze jako Bruce. Každá postava je úplně jiná a díky tomu se budou navzájem skvěle doplňovat. Fanoušci mohou pravděpodobně očekávat i návrat Profesora. Seriál by mohl odhalit více z jejich bratrského vztahu a ukázat, co vedlo k událostem v Papírovém domě.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze