SledovaniTV prodloužilo timeshift u kanálů RTVS a Love Nature nyní přináší ve 4K

SledovaniTV prodloužilo timeshift u kanálů RTVS a Love Nature nyní přináší ve 4K
Fotografie: SledováníTV
  • SledováníTV prodloužilo 7denní timeshift u 3 TV kanálů na 30 dnů
  • Dostupný je u 8 televizních kanálů
  • U dvou kanálů došlo k navýšení kvality

V posledním týdnu před Vánoci SledováníTV prodloužilo 7denní timeshift u 3 TV kanálů na 30 dnů. Změna potěší zejména slovenské zákazníky, protože se dotkla kanálů z rodiny RTVS (Jednotka, Dvojka a Trojka). Nyní je tak 30denní timeshift dostupný u 8 televizních kanálů (v listopadu byl zapnut u kanálů České televize – u všech kromě ČT24 a ČT Sport), konkrétně v CZ balíčcích Startovací, Rodinný, Maximální (všechny B2B), Základ, Standard, Premium (všechny OTT), v SK balíčcích Štartovací, Rodinný, Maximalný, Maximalný VIP (všechny B2B), Základný, Štandardný, Prémiový (všechny OTT).


U dvou kanálů došlo k navýšení kvality. Kanál Stingray iConcerts si za pouhý měsíc od jeho přidání do nabídky SledovaniTV vybudoval dostatečnou fanouškovskou základnu, byla mu proto zvednuta kvalita z SD na 720p. Kanál Love Nature je nově dostupný ve vysokém rozlišení 4K. Dosud byl k dispozici pouze ve Full HD kvalitě. Celkově tak nyní SledovaniTV nabízí 10 kanálů v rozlišení 4K – 3 TV kanály (Extasy 4K, Love Nature, Nasa UHD) a 7 kanálů odpočinkových (Galerie zvířat, Kočičí kavárna, Korálová zahrada, Mumlavské vodopády, Noční Praha, Ošetřování mláďat, Pláž).

Umístění kanálu Love Nature v balíčcích se nezměnilo. V Česku i na Slovensku je součástí balíčků Standard (Štandardný) a Premium (Prémiový), uživatelé se Základním balíčkem si musí dokoupit buď balíček Mých 7 nebo Dokumentární. SledováníTV vnímá 4K jako silný trend, který si s rozšiřováním 4K televizí žádají i uživatelé. Proto bude i v roce 2022 rozšiřovat nabídku kanálů ve vysokém rozlišení.

Novinkou v programové nabídce je také svitavská televizní stanice CMS:TV, která byla přidána do všech balíčků. Polední novinkou je změna v kanálech brněnské zoo. Hnědí medvědi se uložili k zimnímu spánku, proto v nejbližší době dojde k nahrazení streamu z jejich výběhu za stream z výběhu lvů konžských.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze