Sleva před zdražením? SkyShowtime přináší tarif na 6 měsíců

Sleva před zdražením? SkyShowtime přináší tarif na 6 měsíců
Fotografie: Petr Vojtěch, fzone.cz
  • Cena půlročního předplatného vyjde jen na 714,39 Kč
  • Za jeden měsíc tak dáte pouze 120 Kč
  • To přijde vhod před dubnovým zdražením měsíčního tarifu

Jedna z nejmladších streamovacích služeb, které jsou dostupné na českém trhu, to je SkyShowtime. V jeho nabídce byly doposud standardně dva tarify, a to měsíční a roční, který byl samozřejmě výhodnější. Již velmi brzy dojde ke zdražení, o kterém jsme vás již informovali. Měsíční cena předplatného vzroste o 40 Kč, pokud nebudete chtít akceptovat reklamy. Výjimkou mají uživatelé, kteří mají doživotní 50% slevu, tam jim bude počítána nadále.

Pakliže nad SkyShowtime přemýšlíte, případně se alespoň na čas chcete vyhnout zdražení, naskytla se zajímavá příležitost. V nabídce se nově objevil půlroční tarif. Ten spočívá v tom, že zaplatíte na 6 měsíců dopředu a pak už jen konzumujete obsah. Půlroční paušál vyjde na 714,39 Kč, což je v přepočtu 120 Kč na jeden měsíc. To je výrazný rozdíl, neboť od dubna bude běžný měsíční paušál za 219 Kč.


Jakmile by vám půlroční předplatné doběhlo, doje k automatické změně na měsíční styl účtování po zmíněných 219 Kč. V tuto chvíli se tak nepočítá s tím, že by došlo k dalšímu pokračování půlročního tarifu. Závěrem zbývá dodat, že pro zájemci, kteří chtějí co nejvíce ušetřit, bude od dubna k dispozici i tarif s reklamou, který vyjde na 159 Kč měsíčně.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze