Beurer Pureo Derma Peel FC100
test

Beurer Pureo Derma Peel FC100

Něco navíc pro vaši pleť

Dnes se podíváme na přístroj k ošetření pleti, který není úplně známý. Slyšeli jste už o mikrodermální abrazi? Že ne? Jedná se vlastně o peeling pleti. Díky šikovnému přístroji se vaše pokožka zbaví odumřelých kožních buněk. A co když vám ten stejný přístroj dopřeje i vakuovou masáž, která podpoří tvorbu nových buněk? To vše si můžete dopřát v pohodlí domova.

Beurer Pureo Derma Peel FC100 je přístroj, který není úplně známý. Asi by vás asi jen tak nenapadlo si ho koupit. Je to ale něco navíc. Něco, co je prospěšné pro vaši pokožku. Během jednoho ošetření vám zvládne udělat profesionální peeling a vakuovou masáž. Je opravdu tak skvělý? Na to se podíváme v naší recenzi.

Za zapůjčení mikrodermální abraze Beurer Pureo Derma Peel FC100 děkujeme společnosti ElectroWorld, provozující internetový obchod ElectroWorld.cz, kde si jej můžete i zakoupit.

Technické parametry Beurer Pureo Derma Peel FC100

Rozměry 21 × 8,4 cm
Hmotnost 869 g
Napájení Síťový adaptér 12V 600mA
Typy pleti Všechny
Vodotěsný ne
Počet nástavců 3
Nastavení intenzity 5 stupňů
Cena 4 099Kč

Obsah balení: vše potřebné

Ve větší obdélníkové krabici, která vás trochu překvapí hmotností, najdete samotný přístroj na peeling obličeje, návody k použití v několika světových jazycích a dlouhý napájecí kabel. Vzhledem k tomu, že jsou v krabici jen tyto tři věci, mohlo být balení řešené jinak. Krabice je zbytečně velká. Všechny zbylé věci potřebné k provedení kosmetické procedury jsou schované přímo v přístroji.

Líbilo se nám
  • vše potřebné
  • podrobný návod

Konstrukční zpracování: velké kapesní zrcátko

Na první pohled vypadá Beurer FC100 jako velké kapesní zrcátko. Je z bílého lesklého plastu, což bohužel působí trochu lacině. Jeho rozměry jsou 21,5 × 8,8 cm a váží 869 gramů, což už je v ruce znát. Na přední straně najdete otevírací tlačítko s nápisem open. Na zadní straně je umístěný vstup pro napájecí kabel.

Beurer Pureo Derma Peel FC100

To hlavní se ale skrývá uvnitř. Po zmáčknutí tlačítka open se otevře vrchní část přístroje, kde je zrcátko. Ve spodní části pak najdeme tlačítko pro zapnutí/vypnutí a dvě tlačítka na ovládání úrovní intenzity. Nad tlačítky je ruční přístroj, úložné pouzdro s filtry na jedno použití a tři nástavce se safírovým povrchem k různým druhům péče. Nesmíme zapomenout ani na hadičku, na kterou se před začátkem používání připojí ruční přístroj.

Líbilo se nám
  • tlačítka jdou dobře mačkat
  • všechny části drží na svém místě
Nelíbilo se nám
  • laciný vzhled
  • vyšší hmotnost

Funkce a použití: zvládne to každý

Pureo Derma Peel FC100 je určený pro domácí kosmetické ošetření obličeje. Díky němu si můžete doma dopřát profesionální peeling obličeje s mikroabrazivní technikou a vakuovou masáž. Peeling odstraňuje odumřelé kožní buňky. Vakuová masáž zase podporuje tvorbu nových buněk. Při pravidelném používání uvidíte, jak je vaše pokožka jemnější a díky masáži se vyrovnává a vypíná. Přístroj je určený pro všechny typy pleti. Výrobce nezapomněl ani na ty s citlivou pokožkou. Jeden ze tří nástavců je určen právě na citlivou pokožku. Nejmenší nástavec se používá k ošetření malých ploch. Třetí nástavec je hrubý a vhodný na problematické oblasti.

Po otevření přístroje se vám může zdát, že bude používání složité. Nemusíte se bát, zapojení je jednoduché. Navíc vše, co potřebujete vědět, najdete v přiloženém manuálu. V něm kromě návodu k použití najdete také popis, jak přístroj používat na konkrétních částech obličeje.

Pojďme se nyní podívat, co musíme udělat, než přístroj začneme používat. Ze všeho nejdříve zapojíme napájecí adaptér. Poté se okolo tlačítka open rozsvítí červené kolečko. To zmáčkneme, aby se přístroj otevřel. Vezmeme hadičku a z malé krabičky do ní vložíme malý filtr. Výrobce doporučuje použít nový při každém použití. Hadičku spojíme s ručním přístrojem a na něj nasadíme vybraný nástavec. Já mám citlivou pokožku, takže jsem nejvíce používala velký nástavec s jemným safírovým povrchem. Teď už stačí jen přístroj zapnout a pak se rozsvítí ukazatel stupňů intenzity, kterou si můžete libovolně nastavovat.

Beurer Pureo Derma Peel FC100

Při prvním použití se vám možná bude zdát ošetření trochu nepříjemné. Nemusíte se bát, že by to tak bylo vždy. Hned zjistíte, jak s přístrojem pracovat a na podruhé už poznáte, že péče může být i příjemná. Ze začátku doporučuji zvolit nižší stupeň intenzity a postupně přidávat.

Celé ošetření mi trvalo zhruba 15 minut.

Celé ošetření mi trvalo zhruba 15 minut. Poté byla pokožka na některým místech zarudlá. Doporučuji pokožku vyčistit a namazat krémem. Výrobce doporučuje použití dvakrát týdně s odstupem alespoň 48 hodin. Pro osoby s citlivou pokožkou pouze jednou týdně. Po použití můžete použité nástavce dezinfikovat běžným desinfekčním prostředkem a přístroj očistit pouze suchou utěrkou.

Líbilo se nám
  • zrcátko
  • 2 kosmetické procedury
  • 3 safírové nástavce
  • 5 úrovní intenzity ošetření
  • 20 náhradních filtrů

Zhodnocení a zkušenosti

Na první pohled jsem byla z tohoto přístroje opravdu překvapená. Nevěděla jsem, co od něj vlastně čekat. Tento pocit přetrvával i u prvního použití. Chvilku trvá, než přijdete na to, jak správně ruční přístroj s nástavcem přiložit k pokožce, aby ošetření bylo správné a účinné. Při opakovaném používání už ale děláte všechny potřebné kroky automaticky a začínáte vidět i výsledky. Pleť sice byla nějaký čas po ošetření červená, ovšem zarudnutí po chvilce zmizelo a pleť byla hezky hladká a vypnutá.

Beurer Pureo Derma Peel FC100

Mnoho žen kvůli takovému zákroku navštěvuje kliniky estetické medicíny nebo kosmetické salóny. Cena jedné návštěvy se může vyšplhat až na 3 000 Kč a měla by se opakovat každý měsíc. Když si to spočítáme, za rok dáme za takovou péči 36 tisíc korun… V případě Beurer Pureo Derma Peel FC100 musíme dokupovat pouze filtry na jedno použití, kterých je v jednom balení 20 a stojí 209 Kč. V mém případě bych takové balení měla na 5 měsíců. Samotný přístroj stojí 4 099 Kč. To znamená, že v prvním roce používání bych zaplatila dohromady jen 4 308 Kč a v následujících letech už pouze necelých 500 Kč za jednorázové filtry.

Pokud přemýšlíte nad tímto ošetřením pleti nebo jste ho již podstoupili v kosmetickém salónu, rozhodně vám doporučuji pořídit Beurer Pureo Derma Peel FC100. Zastane stejnou práci jako u profesionála, ale ušetříte tisíce korun.

Foto: Kristýna Dvořáčková, fZone.cz

Klady
  • 20 náhradních filtrů
  • 5 úrovní intenzity ošetření
  • 3 safírové nástavce
  • 2 kosmetické procedury
  • všechny části drží na svém místě
  • podrobný návod
Zápory
  • vyšší hmotnost
  • laciný vzhled
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze