Concept SK9011 Sonivibe
test

Concept SK9011 Sonivibe

Zpříjemní váš každodenní rituál

V posledních letech se na trhu objevuje stále více pomocníků pro čištění pleti. Výrobci nám nabízejí nejrůznější sonické kartářky, kosmetické špachtle nebo čističe pórů. Ale kdo se v tom má vyznat? My jsme se dnes zaměřili na sonický čistící kartáček s vyhříváním Concept SK9011 Sonivibe.

Concept SK9011 Sonivibe nás překvapil nejen velikostí a designem, ale také funkcemi a cenou. Nejenže ho můžete používat ke každodennímu čištění pleti, ale také si můžete dopřát termální obličejovou masáž kdykoli jen chcete a ani nemusíte chodit do salónu.

Za zapůjčení sonického čistícího kartáčku Concept SK9011 Sonivibe děkujeme společnosti ElectroWorld, provozující internetový obchod ElectroWorld.cz, kde si jej můžete i zakoupit.

Technické parametry Concept SK9011 Sonivibe

Rozměry 155 × 40 × 25 mm
Hmotnost 100 g
Doba nabíjení 5 hodin
Typy pleti všechny
Vodotěsný ano
Peeling ano
Lifting ano
Cena 959 Kč

Obsah balení: připraveno na cesty

V menší obdélníkové krabičce najdeme vše potřebné ke každodennímu používání. Nesmí chybět návod k použití v několika jazycích. Dále pak samotný sonický čistící kartáček v růžové barvě a USB nabíjecí kabel. Jak už je ale poslední dobou zvykem, výrobce nepřikládá adaptér do sítě. Mile však překvapí praktické cestovní pouzdro, díky kterému můžete kartáček vozit všude s sebou.

Concept SK9011 Sonivibe
Líbilo se nám
  • podrobný manuál
  • cestovní pouzdro
Nelíbilo se nám
  • absence adaptéru

Konstrukční zpracování: praktické a líbivé

Concept SK9011 Sonivibe má praktický tvar a obyčejný, přesto líbivý design. Díky rozměrům 155 × 40 × 25 mm ho můžete uložit kamkoli. To se hodí i při cestování. Ať už využijete přibalené cestovní pouzdro, nebo uložíte do vaší kosmetické taštičky, nebudete o něm vědět. Do pouzdra se samozřejmě vejde i nabíjecí kabel. Kartáček se vám zalíbí už na první dotek. Je potažený příjemným hygienickým silikonem. Příjemně překvapí, jak je lehký. Všechny tyto drobnosti jsou velkou výhodou při samotném používání.

Na přední straně pak najdeme zapuštěné tlačítko pro vypnutí/zapnutí, které také slouží k přepínání mezi režimy. Všechna tlačítka jdou velmi dobře mačkat. Dále si pak můžeme všimnout dvou šipek k přepínání intenzity vibrací.

Na zadní straně najdeme masážní část s jemnými silikonovými body.

Na zadní straně najdeme masážní část s jemnými silikonovými body. V dolní části zadní strany je nenápadný stup pro nabíjecí kabel. Nesmíme zapomenout ani na spodní část, na které je světelný indikátor.

Líbilo se nám
  • tělo potažené příjemným hygienickým silikonem
  • rozměry a hmotnost
  • tlačítka jdou dobře mačkat
  • líbivý design

Funkce a použití: termální masáž každý den

Přední strana kartáčku s měkkými silikonovými body nabízí dva režimy čištění – denní péče a hloubkové čištění t-zóny. Na štětinky kartáčku nanesete kosmetický přípravek k čištění pleti. Já používám čistící peeling. Poté kartáček zapnete, světelný indikátor bude svítit žlutě a můžete začít jemně přejíždět po pleti, a tím ji čistit. Sonický čisticí kartáček vás zbaví zbytků make-upu, odstraní odumřelé buňky, černé tečky a vyčistí póry.

Concept SK9011 Sonivibe

Následně se můžete zaměřit na hloubkové čištění t-zóny. Stačí opět zmáčknout tlačítko pro vypnutí/zapnutí. Indikátor se zabarví do bíla, tím upozorní na změnu režimu čištění. V tu chvíli můžete začít přejíždět v oblasti t-zóny.

Druhá strana kartáčku je opatřena speciálně tvarovaným povrchem s jemnými silikonovými body pro jemné masírování. Vyhřívací systém a nízkofrekvenční pulzace přispívají k redukci vrásek a zvýšení krevní cirkulace. Zároveň pomáhají od únavy a otoků. Pokud si chcete dopřát velmi příjemnou masáž obličeje, stačí kartáček zapnout, zkontrolovat indikátor, aby svítil žlutě, a můžete začít s masáží. Po dokončení čištění a masáže stačí kartáček opláchnout vodou a utřít.

Concept SK9011 Sonivibe

Pokud vám nevyhovuje intenzita vibrací, můžete ji změnit šipkami. Dohromady si můžete vybrat ze 7 stupňů intenzity. To je podle mého názoru až zbytečné. Už na třetím stupni intenzity mi vibrace přišly velmi silné. Velkou výhodou je voděodolnost IPX7, takže hygienický rituál můžete provádět při sprchování nebo ve vaně. Kartáček se vody rozhodně nebojí. Nemusíte ani hlídat dobu, po kterou pleť čistíte. Kartáček se po 5 minutách sám vypne.

Velkou výhodou je voděodolnost IPX7.

Světelný indikátor vás při používání upozorní na vybitou baterii blikáním. Trochu nepříjemná je doba nabíjení, která se může protáhnout až na 5 hodin.

Líbilo se nám
  • termální masáž
  • 2 režimy čištění
  • 7 stupňů intenzity vibrací
  • jednoduché ovládání
  • voděodolnost IPX7
Nelíbilo se nám
  • dlouhé nabíjení

Zhodnocení: budete ho chtít

Sonický čistící kartáček s vyhříváním Concept SK9011 Sonivibe obohatí vaši každodenní pleťovou hygienu o hloubkové čištění, masáž a vyhlazení. Z vlastní zkušenosti mohu říct, že pleť je po ošetření čistější, vypnutá a na dotek příjemně hladká. Některé ženy na takové procedury chodí do kosmetických salónů, kde je vyjdou mnohem dráž. Za 959 Kč zvládne kartáček opravdu mnoho, navíc vám ušetří peníze. Mohu jej tak všem ženám jen doporučit.

Concept SK9011 Sonivibe

Foto: Kristýna Dvořáčková, fZone.cz

Klady
  • cestovní pouzdro
  • tělo potažené příjemným hygienickým silikonem
  • rozměry a hmotnost
  • termální masáž
  • dva režimy čištění
  • jednoduché ovládání
  • voděodolnost IPX7
Zápory
  • dlouhé nabíjení
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze