Naipo Oyeet Nex Pro Grey
test

Naipo Oyeet Nex Pro Grey

Dopřejte relaxaci svým svalům

Není žádnou novinkou, že by měl pohyb patřit do života každého z nás hlavně kvůli lepší kondici a zdraví. K pohybu patří ale také důsledná regenerace. V poslední době se dostávají do povědomí různé produkty, které pomáhají právě k lepší regeneraci svalů po výkonu. My si dnes jeden takový představíme. Jedná se o masážní pistol Naipo Oyeet Nex Pro Grey, která nabízí několik vyměnitelných masážních hlavic, aby se dostalo na péči každé svalové partie.

Masážní pistole Naipo Oyeet Nex Pro Grey je zabalená v menším přenosném pouzdře, do kterého se také vejde 8 náhradních hlavic i nabíjecí kabel. Každá hlavice je určená pro jiný druh masáže. Dohromady ale zajistí komplexní péči o svaly. Masážní pistole nabízí až 240 minut nepřetržitého provozu bez snížení výkonnosti a 4 stupně intenzity. Stojí opravdu za to a jak moc pomohla svalům regenerovat po náročném tréninku? To se dozvíte v naší recenzi.

Za zapůjčení masážní pistole Naipo Oyeet Nex Pro Grey děkujeme společnosti ElectroWorld, provozující internetový obchod ElectroWorld.cz, kde si jej můžete i zakoupit.

Technické parametry Naipo Oyeet Nex Pro Grey

Rozměry 11 × 17 × 5 cm
Hmotnost 630 g
Počet hlavic 8
Počet rychlostí 4
Aplikace ne
Cena 6 499 Kč

Obsah balení: i něco navíc

Už samotné rozbalování je velkým zážitkem. Vše je zabalené do designové černé krabice, na které je vyražené velké logo výrobce. Po otevření najdete návody k použití v anglickém jazyce. Pod nimi se ukrývá pouzdro (chcete-li pevná taška), ve kterém je schovaná masážní pistol s osmi náhradními masážními hlavicemi. Na ty se podíváme později. Vedle pouzdra je menší krabice, ve které dále najdeme nejen nabíjecí kabel, ale také nastavitelný popruh k pouzdru pro příjemnější nošení a nabíjecí podstavec. V balení je i český návod, mohl by být ale přehlednější.

Naipo Oyeet Nex Pro Grey
Líbilo se nám
  • designové balení
  • nabíjecí podstavec
Nelíbilo se nám
  • nedostatečný český manuál

Konstrukční zpracování: v jednoduchosti je krása

Skoro celé tělo pistole Naipo Oyeet Nex Pro Grey je potažené silikonem, díky tomu se dobře drží a neklouže z ruky. Díky rozměrům 11 × 17 × 5 cm ho uložíte i kamkoli jinam než jen do přibaleného pouzdra. Ale hmotnost 630 g už trochu znát je. Masážní pistole se vyrábějí ve dvou barevných provedeních – šedé a červené. Nám do redakce přišla šedá varianta a vypadá opravdu hezky. Přes celou rukojeť výrobce umístil logo v matné stříbrné barvě.

Na rukojeti dále najdeme tlačítko zapnutí/vypnutí. Žádná další tlačítka už hledat nemusíte. Kromě zapnutí a vypnutí tak můžete ovládat rychlost masírování nebo nastavíte automatický režim. Na samotném vypínači se pak nachází kontrolka stavu baterie, která vám podle barev ukáže, jak moc je přístroj nabitý. Zelená znamená, že má baterie více jak 50 %, oranžová (25 až 50 %) a červená (méně než 25 %). Pokud červená barva začne blikat, znamená to, že baterie je nabitá na méně jak 5 % a zanedlouho se vypne.

Na vypínači se nachází kontrolka stavu baterie.

Pod vypínačem je kruhový LED ukazatel tlakového senzoru, který vás podle barev informuje o úrovni přítlaku. Žlutá barva označuje 0 až 3 kg, oranžová 3 až 6 kg a červená více jak 6 kg. Ze spodní strany pak najdeme nabíjecí konektor. Na horní straně rukojeti je dvojí hřídel, kam umisťujeme výměnné hlavice.

Líbilo se nám
  • tělo potažené příjemným silikonem
  • kontrolka stavu baterie
  • kruhový LED ukazatel tlakového senzoru
Nelíbilo se nám
  • hmotnost

Funkce a použití: jednodušší už to být nemůže

Jak už bylo zmíněno, Naipo Oyeet Nex Pro se ovládá pouze jedním tlačítkem. Stačí ho dlouze podržet a pistol se zapne. Nejdříve si ale zvolíte masážní hlavici. Tu zarovnáte s koncem hlavice přístroje a připojíte ji zatlačením. Poté přiložíte k pokožce a můžete začít s masáží. Pokud chcete masáž intenzivnější, přitiskněte přístroj více na daný sval. Intenzitu si ale můžete nastavovat i sami. Máte na výběr ze 4 rychlostních režimů, které přepínáte krátkým stisknutím tlačítka. Hlavici poté vyjmete tak, že ji stejným pohybem jako při připojení opatrně odpojíte.

Naipo Oyeet Nex Pro Grey

Po rozbalení je na pistoli kovový plochý nástavec, který je vhodný pro velké svalové plochy, například na stehnech. Dále v balení jsou dva kulovité nástavce. Měkčí z nich se hodí na rozmasírování bolavého svalu před použitím menšího nástavce na konkrétní bolavé místo. Druhý kulovitý nástavec se hodí na jakoukoli regeneraci svalů. Kulovitý nástavec je určený na lopatky a mezilopatkové svaly. Prohnutý nástavec s kuličkami se hodí na paže, lýtka, stehna nebo jiné zakřivené části těla. Vidlicovitý nástavec je vhodný pro mačkání svalů na obou stranách páteře současně. Projektilový nástavec se používá na bolavá místa. Poslední je kuželový nástavec, který je výborný na masáž chodidel nebo dlaní.

Naipo Oyeet Nex Pro Grey

Naipo Oyeet Nex Pro Grey dopřeje hloubkovou masáž vašim svalům po jakémkoli sportu. Nejvíce jsme si oblíbili kulovité nástavce. Skvělý na stehna je kovový plochý nástavec. A dokonalou masáž chodidel a dlaní zajistil kuželový nástavec. Nebylo ani zapotřebí moc zvyšovat intenzitu. Už ta základní se postarala o hloubkovou masáž. Ale určitě se mezi námi najdou tací, kteří zvládnou i více. Skvělá je také výdrž baterie. Pistoli můžete s sebou brát kamkoli a nemusíte se bát, že by se vybila. Výrobce zaručuje až 6 hodin nepřetržitého provozu. Na úplně nabití si pak budete muset ale 6 hodin zase počkat.

Líbilo se nám
  • snadné používání
  • 8 nástavců
  • dlouhá výdrž baterie
  • 4 rychlostní režimy

Zhodnocení: pro sportovce

Masážní pistole Naipo Oyeet Nex Pro Grey je určená všem aktivním sportovcům, nejvíce pak těm, kteří se zaměřují na posilování svalů. Po náročném tréninku potřebují svaly nějaký čas k regeneraci a tento přístroj je skvělým pomocníkem k promasírování všech potřebných míst. Navíc má líbivý design a při používání se dobře drží v ruce. Za 6 499 Kč dostanete osm nástavců v praktickém pouzdře. Pokud jste vášnivý sportovec, který zatím nepřemýšlel nad pomocníkem k regeneraci svalů, nastal ten pravý čas. Pokud se rozhodnete pro Naipo Oyeet Nex Pro Grey, neuděláte chybu.

Naipo Oyeet Nex Pro Grey

Foto: Kristýna Dvořáčková, fZone.cz

Klady
  • 4 rychlostní režimy
  • 8 nástavců
  • snadné používání
  • kruhový LED ukazatel
  • kontrolka stavu baterie
  • tělo potažené příjemným silikonem
  • nabíjecí podstavec
  • designové balení
Zápory
  • hmotnost
  • nedostatečný český manuál
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze