TOUCHBeauty 1788
test

TOUCHBeauty 1788

Vyčistí vaši pleť za pár sekund

Dnes vám poprvé představíme kosmetickou značku TOUCHBeauty, která se zaměřuje na design, výzkum a vývoj kosmetických výrobků a výrobků pro osobní péči. Značka byla založena v roce 1999 ve Velké Británii. Má na kontě hned několik prvenství a my se dnes podíváme na jeden z nejnovějších produktů v její nabídce.

Už podle názvu výrobku je jasné, že se dnes zaměříme spíše na dámské publikum. TOUCHBeauty 1788 je sonický kartáček učený ke každodennímu čištění pleti. Namasíruje a vyhladí všechny typy pleti. Vybrat si můžete hned ze dvou různých povrchů kartáčku. Samozřejmostí je také voděodolnost, díky které můžete kartáček používat i ve sprše. Milým překvapením je také velmi nízká cena.

Technické parametry TOUCHBeauty 1788

Rozměry 62 × 143 × 37 mm
Hmotnost 348 g
Doba nabíjení 2,5 hodin
Typy pleti všechny
Vodotěsný ano
Peeling ano
Cena 899 Kč

Obsah balení: vše potřebné

V malé obdélníkové krabičce se skrývají všechny důležité věci, které k používání potřebujete. Kromě samotného sonického kartáčku v růžové barvě najdete v další malé obdélníkové krabičce USB nabíjecí kabel. Jak už je ale poslední dobou zvykem, výrobce nepřikládá adaptér do sítě. Nesmí chybět ani návod k použití, který je v českém a slovenském jazyce, ve kterém najdete tipy, jak pleť co nejlépe vyčistit.

TOUCHBeauty 1788
Líbilo se nám
  • podrobný manuál
Nelíbilo se nám
  • absence adaptéru

Konstrukční zpracování: lehký a praktický

Sonický čisticí kartáček TOUCHBeauty 1788 má velice praktický tvar uzpůsobený co nejlepšímu vyčištění pleti. Tělo je zahnutě, díky čemu se nejen kartáček velice dobře drží, ale také se při čištění pleti dostane do všech zákoutí. Díky rozměrům 62 × 143 × 37 mm ho můžete uložit kamkoli. Při cestování vám nezabere skoro žádné místo a díky hmotnosti 348 g o něm nebudete ani vědět. Kartáček je velice příjemný na dotek díky potravinářskému silikonu, kterým je potaženo celé tělo a který nedráždí na dotek.

Na přední straně TOUCHBeauty 1788 najdeme zhruba uprostřed zapuštěné tlačítko pro vypnutí/zapnutí. Dále pak tlačítka určená k přepínání intenzity vibrací a kontrolku baterie ve tvaru zavřeného oka, která je pod tlačítkem pro zapnutí/vypnutí. Všechna tlačítka jdou velice dobře mačkat. V horní části pak je čisticí silikonový kartáček určený ke každodennímu čištění pleti. Na zadní straně najdeme peelingový silikonový kartáček určený k masáži pleti a vstup pro nabíjecí kabel.

Líbilo se nám
  • tělo potažené příjemným silikonem
  • hmotnost
  • tlačítka jdou dobře mačkat
  • dva různé kartáčky

Funkce a použití: masáž pleti kdykoli chcete

Přední strana kartáčku s jemnými silikonovými dotykovými body je určená ke každodennímu čištění pleti, jež doplníte čisticím krémem nebo gelem, který nanesete na kartáček nebo na pleť a poté jemnými krouživými pohyby pleť důkladně vyčistíte. Při zapnutí a vypnutí dvakrát blikne kontrolka baterie, která vám řekne, zda potřebuje přístroj nabít. Pokud se rozsvítí modrá, je kartáček nabitý dostatečně. Pokud je baterie vybitá, rozsvítí se červená, která bude blikat i během nabíjení. Až se baterie nabije, rozsvítí se modrá. Nabíjení trvá zhruba 2,5 hodiny. Poté můžete kartáček nepřetržitě používat 3 hodiny.

Na zadní straně je exfoliační povrch, který pomáhá odstranit odumřelé kožní buňky a odolné nečistoty. Zároveň pokožku namasíruje, a tím podpoří krevní oběh. Díky tomu je pleť stále svěží. Po dokončení čištění stačí kartáček opláchnout pod tekoucí vodou a utřít.

Velkou výhodou je voděodolnost IPX6.

Pokud vám nevyhovuje intenzita vibrací, můžete ji regulovat pomocí tlačítek plus a mínus. Dohromady si můžete vybrat z 10 stupňů intenzity. Mně nejvíce vyhovovala intenzita 5. Velkou výhodou je voděodolnost IPX6, takže můžete kartáček používat ve sprše/vaně. Nemusíte ani hlídat dobu, po kterou pleť čistíte. Kartáček se po 90 vteřinách sám vypne. Tento časový úsek krásně vystačí na důkladné vyčištění celého obličeje i krku.

Líbilo se nám
  • 10 stupňů intenzity
  • jednoduché ovládání
  • voděodolnost IPX6
  • časovač

Zhodnocení: ušetří čas i peníze

Sonický čisticí kartáček TOUCHBeauty 1788 příjemně doplní vaši každodenní péči o pleť. Obličej hloubkově vyčistí, vyhladí i namasíruje. Navíc má líbivý design a velice dobře se drží v ruce. Po jeho použití mám vždy pleť krásně jemnou, na dotek hladkou a samozřejmě pečlivě vyčištěnou. Proč za takové procedury platit v kosmetických salónech, když si je můžete udělat sama v pohodlí vašeho domova? Za pouhých 899 Kč mohu TOUCHBeauty 1788 jen doporučit.

TOUCHBeauty 1788

Foto: Kristýna Dvořáčková, fZone.cz

Klady
  • časovač
  • voděodolnost IPX6
  • 10 stupňů intenzity
  • 2 různé kartáčky
  • tlačítka jdou dobře mačkat
  • ideální hmotnost
  • tělo potažené příjemným silikonem
  • podrobný manuál
Zápory
  • absence adaptéru
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze