Ve snímku Projekt Adam bude Ryan Reynolds cestovat časem se svým mladším já

Ve snímku Projekt Adam bude Ryan Reynolds cestovat časem se svým mladším já
Fotografie: Netflix
  • Projekt Adam bude ke zhlédnutí na Netflixu od 11. března 2022
  • Režie se ujal Shawn Levy, se kterým Ryan Reynolds spolupracoval už na snímku Free Guy

Snímek Projekt Adam (The Adam Project) natočil režisér Shawn Levy, se kterým Ryan Reynolds spolupracoval už na snímku Free Guy z loňského roku. Kromě Ryana Reynoldse uvidíme Jennifer Garner, Marka Ruffalo, Catherine Keener, Zoe Saldanu a Walkera Scobella. Dle collider.com bude Projekt Adam ke zhlédnutí na Netflixu od 11. března 2022.

Trailer láká na tajemnou cestu časem. Jednoho večera se u malého Adama doma objeví cizí muž, který ví, jak se zavírá rozbitá lednice u něj doma, má stejnou jizvu jako on a na ruce hodinky po jeho otci, který zemřel. Jak je to možné? Je to totiž on, ale o několik let starší. Mladý Adam je zmatený a na klidu mu nepřidá ani to, že musí jeho starší já bojovat s neznámými nepřáteli. A díky cestování v čase se oba Adamové opět setkají se svým otcem.


„Projekt Adam je srdcervoucí, zábavný a nešetří na velké akci. Je to všechno, co jsem na filmech miloval, když jsem vyrůstal. Rozsáhlé, ale hluboce osobní,“ řekl o filmu Ryan Reynolds. A my jsme velmi zvědaví. Na první pohled vypadá velice zajímavě a jen doufáme, že se povede alespoň tak jako snímek Red Notice, který Netflix uvedl v listopadu loňského roku.


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze