Acerpure je ekologická čistička vzduchu vyrobená z recyklovaných materiálů

Acerpure je ekologická čistička vzduchu vyrobená z recyklovaných materiálů
Fotografie: Acer
  • Čistička využívá ve svém plášti z 35 % recyklované materiály a při výrobě byly sníženy emise oxidu uhličitého až o 20 %
  • Funkce úsporného Green režimu zajišťuje čištění vzduchu při nižších nákladech na energii
  • Pokročilý 3v1+ HEPA filtr a antiformaldehydová filtrační vrstva pomáhají eliminovat až 99 % částic PM2,5 a formaldehydu ve vzduchu

U čističky vzduchu Acerpure Pro Vero je na šasi použito 35 % plastu PCR, což pomáhá snížit emise CO2 o 20 % v porovnání s použitím primárního plastu. Používá také inkoust na vodní bázi a recyklovatelné obaly, aby se dále minimalizovala její uhlíková stopa. Díky prostorově úspornému vnějšímu provedení, čistému matnému bílému povrchu a intuitivnímu dotykovému LED panelu se Acerpure Pro Vero vyznačuje jednoduchým, ale moderním designovým jazykem, který z něj dělá zajímavý prvek v rámci každé domácí nebo kancelářské sestavy.

Čistička vzduchu je vybavena senzorem kvality vzduchu PM2,5, který detekuje suspendované částice v interiéru a je schopen v reálném čase automaticky přepnout na vhodný provozní režim. Přístroj také informuje uživatele o aktuální kvalitě vzduchu prostřednictvím tří různých světelných indikátorů (zelený/žlutý/červený) a v režimu „Green“ sám efektivně upravuje svůj čisticí výkon na základě okolních podmínek.

Acerpure Pro Vero

Stejnosměrný motor umožňuje vysoký výkon s nízkou spotřebou energie, a to i v „tichém režimu“, který pracuje se sníženou hlučností a bez osvětlení, což umožňuje zlepšit podmínky pro spánek a kvalitu vzduchu.

Acerpure Pro Vero je vybaven HEPA filtrem 3 v 1+, který dokáže izolovat bakterie a 99,9 % suspendovaných částic PM2,5 ve vzduchu. Díky svému čtyřvrstvému ochrannému systému také filtruje škodlivé plyny a alergeny. Filtr s aktivním uhlím napuštěným bavlnou testovaný nezávislými laboratořemi je dále posílen antiformaldehydovou vrstvou, která odstraňuje 99 % formaldehydu a dalších škodlivých látek v okolí, a udržuje tak domovy a vnitřní prostory vždy svěží a čisté.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze