Co nového Netflix tento týden uvede?

Co nového Netflix tento týden uvede?
Fotografie: unsplash.com
  • Od středy se můžete na první krátký film Báječný příběh Henryho Sugara
  • Hlavní roli si zahraje Benedict Cumberbatch
  • V pátek bude mít premiéru film Plaz, kde si zahraje Justin Timberlake

Máme tu poslední zářijový týden a Netflix v něm představí desítky nových titulů, které můžete shlédnout. Od dnešního dne se mohou děti na Netflixu podívat na Little Baby Bum: Music Time. Jedná se o seriál pro děti, kde se učí novým věcem a zpívají písničky. Od zítřejšího dne se můžete podívat na stand-up od Luenell s názvem Chapelleův tým – Luenell: Tak to u nás chodí nebo na dokument Kdo zabil Jill Dandovou, který pojednává o moderátorce, která byla zastřelena v roce 1999, kdy jí bylo 37 let a dodnes se neví, jak to celé bylo. Přichází také dva očekávané tituly. Které?


Báječný příběh Henryho Sugara

Tento krátký film bude adaptací sbírky povídek od Roalda Dahla a bude mít premiéru ve středu 27. září. Následovat budou další povídky Labuť (The Swan), Krysař (The Ratcatchet) a Jed (Poison). Každý film by měl trvat přibližně 40 minut a film režíroval Wes Anderson. „Oblíbený příběh Roalda Dahla o bohatém muži, který se dozví o guruovi, který vidí bez použití očí, se následně rozhodne tuto dovednost ovládnout, aby mohl podvádět při hazardních hrách,“ popsal děj filmu whatsonnetflix.com.

Hlavní postavou bude Henry Sugar, kterého si zahraje Benedict Cumberbatch. Zajímavostí je, že si herec zahraje i v následujících krátkých filmech další roli, a to Maxe Englemana. A není sám, kdo si zahraje různé postavy. Ralph Fiennes bude hrát postavu Roalda Dahla a policistu a Ben Kingsley si zahraje Imdada Khana a krupiéra.

Plaz

Tento snímek můžete shlédnout na Netflixu od pátku 29. září. Hlavní postavu zde ztvárnil Justin Timberlake a Benicio Del Tora. „Po brutální vraždě mladého realitního agenta se ostřílený detektiv pokouší odhalit pravdu v případě, kdy nic není takové, jak se zdá, a tím bourá iluze ve svém vlastním životě,“ popsal stručně obsah whatsonnetflix.com. Snímek režíroval Grant Singer, který je známý jako režisér hudebních videí, který spolupracoval například s Taylor Swift, nebo Arianou Grande. Thriller Plaz pro něj bude prvním celovečerním filmem.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze