Čtvrtá série Stranger Things bude tak velká, že ji Netflix rozdělí na dvě části

Čtvrtá série Stranger Things bude tak velká, že ji Netflix rozdělí na dvě části
Fotografie: Netflix
  • Čtvrtá řada bude zveřejněna ve dvou termínech
  • Jde o konec května a začátek července
  • Netflix zároveň naznačil, že pátá řada bude poslední

Kombinace příjemného osmdesátkového retra a příběhu plného záhad katapultoval seriál Stranger Thing mezi nejpopulárnější počiny, které kdy spatřily světlo světa pod hlavičkou Netflixu. Bylo jasné, že čtvrtá řada nesmí chybět, na což ostatně lákají nejrůznější upoutávky, které naznačují, že se zde vypravíme hlouběji do minulosti.

Netflix nyní sdílel dopis od bratrů Dufferových, kteří osvětlili, proč museli fanoušci na čtvrtou sérii Stranger Things čekat tak dlouho (třetí série vyšla v červenci 2019). Podle dua je nadcházející dvoudílná sezóna vedlejším produktem devíti scénářů, více než osmi set stran a téměř dvou let natáčení, nemluvě o tisících vizuálních efektů a stopáži téměř dvakrát delší než jakákoli předchozí sezóna.

Stranger Things 4

A protože tvůrci už nechtějí fanoušky déle napínat, rozhodli se sezónu rozdělit na dvě části. Volume One už má zveřejněné datum premiéry, a to na 27. května 2022. Volume Two pak 1. července. Dopis také naznačuje, že se tak celý příběh přiblíží svému konci. V blíže nespecifikované budoucnosti přijde ještě pátá sezóna, která bude poslední. Jestli bude stejně rozsáhlá jako ta čtvrtá, se teprve uvidí.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze