Dyson na náš trh uvádí špičkovou čističku Purifier Big+Quiet Formaldehyde

Dyson na náš trh uvádí špičkovou čističku Purifier Big+Quiet Formaldehyde
Fotografie: Dyson
  • Čistička je schopná zachytit různé alergeny a 99,99 % ultrajemných nečistot včetně plynů, pachů a formaldehydu
  • Brzy se můžete těšit na první dojmy s fotogalerií i podrobnou recenzi

Společnost Dyson, jejíž produkty na fzone.cz pravidelně testujeme (ať už se jedná o čističky vzduchu, bezdrátové vysavače či fény a jiné „beauty“ zařízení), na český trh oficiální uvádí špičkovou čističku vzduchu Purifier Big+Quiet Formaldehyde. Ta ohromí jednak svou velikostí (jedná se doposud o největší čističku vzduchu od Dysonu), ale také schopnostmi. Již brzy se můžete těšit na naše první dojmy, po nichž bude následovat podrobná recenze, mezitím vám přinášíme souhrn několika klíčových specifikací.

Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde disponuje diskrétně umístěnými kolečky pro snadné manévrování.

Nová čistička má schopnost zachytit různé alergeny a také 99,99 % ultrajemných nečistost včetně plynů, pachů a formaldehydu, zároveň se však může pochlubit tichým chodem i při plném výkonu. Ten zajišťuje schopnost projekce vzduchu do dálky díky kuželové aerodynamice i praktická možnost nastavení proudění vzduchu na 0°, 25° nebo 50°.

Kromě výše uvedeného se lze spolehnout na chytrou aplikaci MyDyson dostupnou pro Android i iOS či režim automatické detekce, který v reálném čase detekuje kvalitu vzduchu v domácnosti a čištění aktivuje pouze v případě potřeby, čímž šetří energii. Další výhodou této téměř 12kg těžké čističky vzduchu jsou pak diskrétně umístěná kolečka, která nijak nekazí dojem z povedeného designu a zároveň umožňují snadné manévrování po místnosti.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze