Čtvrtá řada Zaklínače přinese velkou změnu. Henry Cavill už nebude Geralt z Rivie

Čtvrtá řada Zaklínače přinese velkou změnu. Henry Cavill už nebude Geralt z Rivie
Fotografie: Netflix
  • Henry Cavill třetí řadou v seriálu končí
  • Jeho roli převezme Liam Hemsworth
  • Třetí série bude mít premiéru na Netflixu v příštím roce

Netflix oficiálně oznámil, že Zaklínač dostane i čtvrtou řadu. To fanoušky po celém světě při čekání na třetí řadu nesmírně potěšilo. Ta dorazí na Netflix v příštím roce. To ale není všechno. Netflix informoval o velké změně v hereckém obsazení. Henry Cavill jako Geralt z Rivie (Zaklínač) po třetí sérii skončí. Svůj meč oficiálně předal novému Zaklínači, Liamu Hemsworthovi, kterého můžeme znát z velkofilmu Hunger Games.

„Moje cesta Geralta z Rivie byla naplněna jak monstry, tak dobrodružstvím, ale pro čtvrtou řadu svůj medailon a meč odložím. Namísto mě převezme plášť Bílého vlka fantastický Liam Hemsworth. Stejně jako u největších literárních postav předávám pochodeň s úctou ke strávenému času jako Geralt. Jsem nadšený, když vidím, jaký má Liam k roli přístup,“ uvedl Henry Cavill v prohlášení.


Během působení v roli Geralta se Henry Cavill ukázal jako dokonalá volba. V roli se ukázala jeho láska k videohrám, včetně Zaklínače. Jeho herecký výkon do značné míry přispěl k úspěchu seriálu na Netflixu, který se stal jedním z klenotů streamovací platformy. Oznámení o jeho odchodu přišlo krátce poté, co vyšla informace o jeho návratu k DC jako Superman.

„Jako fanoušek Zaklínače jsem nadšený z příležitosti hrát Geralta z Rivie. Henry Cavill byl neuvěřitelný Geralt a je mi ctí, že mi předává žezlo a umožní mi nést meč Bílého vlka v další kapitole jeho dobrodružství. Henry, jsem vaším fanouškem už léta,“ uvedl Liam Hemsworth v prohlášení. Fanoušci si budou moci užít Henryho Cavilla v roli Zaklínače ještě jednou ve třetí řadě seriálu, než předá roli Liamu Hemsworthovi. Podle collider.com Netflix zatím neoznámil oficiální datum vydání, ale diváci se na nadcházející řadu mohou těšit už v příštím roce.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze