Netflix představil nové hráče Hry na oliheň 2

Netflix představil nové hráče Hry na oliheň 2
Fotografie: unsplash.com
  • Ve druhé řadě se k hereckému obsazení přidají čtyři noví herci
  • Netflix neprozradil, jaké postavy budou herci hrát
  • Hra na oliheň 2 by měla na Netflixu vyjít během roku 2024

Od chvíle, kdy se Hra na oliheň stala celosvětovým hitem, se fanoušci tohoto seriálu dožadují novinek o druhé sérii. Čekání je konečně u konce, protože Netflix na fanouškovské akci TUDUM představil první upoutávku na Squid Game 2, v níž se vedle vracejících se herců objeví i řada nových postav. Druhá řada seriálu by měla na Netlixu vyjít během roku 2024.

Krátká ukázka představuje řadu úryvků z první sezóny seriálu, například smrtící hru Červené světlo, zelené světlo a Závod o skleněný most, který se soutěžící museli pokusit vyhrát, aby získali obrovskou finanční odměnu. V upoutávce se navíc představila hvězda hry Squid Game, Seong, kterého hraje korejská ikona Lee Jung-jae, jenž se vrátí i v druhé sérii. Dále se do seriálu vrací tajemný maskovaný Front Man, kterého hraje Lee Byung-hun, spolu s náborářem, jehož hraje Gong Yoo, a fanoušky oblíbeným soutěžícím Hwangem v podání Wi Ha-jun.


Kromě již známých postav Netflix také prozradil, že se k seriálu Squid Game 2 připojí řada nových herců. Patří mezi ně korejský herec a zpěvák Yim Si-wan, dále Kang Ha-neul, Park Sung-hoon a Yang Dong-geun. Sice nebylo odhaleno, jaké postavy tito herci ztvární, ale všichni čtyři se v ukázce postaví před pult s tlačítkem, které hráčům umožňuje hlasovat o pokračování hry, takže je podle collider.com možné, že všichni hrají soutěžící nebo záporné postavy.

Hra na oliheň vzala svět útokem. Po svém vydání v roce 2021 se Squid Game stala celosvětovou senzací a na Netflixu překonala řadu diváckých rekordů. Zůstává nejsledovanějším pořadem této platformy a za pouhých 28 dní nasbírala rekordních 1,65 miliardy hodin sledování, čímž překonala předchozího rekordmana, seriál Bridgerton. Hra na oliheň získala neuvěřitelných 14 nominací na cenu Primetime Emmy a stala se prvním cizojazyčným seriálem, který byl nominován na cenu Outstanding Drama Series.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze