Kategorie pořadů jsou na Netflixu nyní seřazeny podle vašich oblíbených žánrů

Kategorie pořadů jsou na Netflixu nyní seřazeny podle vašich oblíbených žánrů
Fotografie: unsplash.com
  • Novinka je dostupná pouze na televizích
  • V kategoriích najdete i pořady specifické pro určité dny v roce

Netflix v poslední době s novinkami nešetří. Další je vylepšení kategorií pořadů. Diváci tak budou moci snáz vybírat filmy a seriály ze svých nejoblíbenějších žánrů. Podle gadgets360.com je tato novinka dostupná pouze na televizích.


Kategorie najdete v nabídce v levé části obrazovky. Po otevření najdete na prvních třech místech vaše nejoblíbenější žánry. Jako další v pořadí se vám zobrazí pořady, které jsou specifické pro významné dny v roce. Minulý týden zde byla záložka s filmy týkající se Dne země, který byl. O Vánocích na tomto místě najdeme určitě výběr vánočních filmů. A poté budou následovat zbylé kategorie filmů, jak už jsme zvyklí.

„V Netflixu se vždy snažíme pracovat na poznatcích předplatitelů. Doufáme, že tato nová funkce vám usnadní hledání vašich nejoblíbenějších kategorií a prozkoumávání nových žánrů, když toužíte po nějakém dobrodružství,“ uvedl Netflix.

K tomu, aby Netflix lépe vybíral pořady, které by vás měly zaujmout, může sloužit nedávno představený dvojitý palec nahoru. Díky tomu bude Netflix vědět, že žánr daného filmu nebo seriálu patří mezi vaše nejoblíbenější.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze