Karetní hra Výbušná koťátka bude brzy na Netflixu ve dvou podobách

Karetní hra Výbušná koťátka bude brzy na Netflixu ve dvou podobách
Fotografie: Netflix/Exploding Kittens
  • Výbušná koťátka v podobě hry budou dostupná na Netflixu už v květnu
  • Připravuje se také seriál, který by měl vyjít během příštího roku

Netflix pro své předplatitele stále vymýšlí něco nového. Tentokrát spojil síly s tvůrci karetní hry Výbušná koťátka (Exploding Kittens), kterou chce přidat do svého obsahu. Ptáte se jak? V květnu by chtěla společnost Výbušná koťátka zařadit do svého seznamu her. To ale není všechno. V příštím roce by měl s koťátky vyjít také animovaný seriál.


V současné době si můžete Výbušná koťátka stáhnout v podobě hry pro Android i iOS. Netflix ale do hry zanese dvě unikátní karty. První z nich se jmenuje Radar a hráčům pomůže odhalit místo, na kterém se nachází karta s výbušným koťátkem. Druhou z nich je karta Flip Flop, která dokáže obrátit pořadí karet v balíčku. Průběh hry by měl zůstat zachován, jak jej známe.


Animovaný seriál bude určený pro dospělé. Věčný konflikt mezi nebem a peklem dosáhne svého vrcholu, když je na Zem sesláni Bůh a ďábel. Samozřejmě v tělech obtloustlých koček. „Netflix je jediná streamovací platforma, která může Výbušná koťátka přivést k životu v seriálu i ve hře současně,“ uvedl showrunner projektu Matthew Inman pro gadgets360.com.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze