Netflix uvede dokument o soudním procesu Johnnyho Deppa proti Amber Heard

Netflix uvede dokument o soudním procesu Johnnyho Deppa proti Amber Heard
Fotografie: Netflix
  • Dokumentární seriál Depp vs. Heard bude na Netflixu ke zhlédnutí od 16. srpna
  • Diváci budou moci nahlédnout do soudního sporu z roku 2022

Velmi medializovaný soudní proces Johnnyho Deppa a Amber Heard o pomluvě je předmětem nového dokumentárního seriálu společnosti Netflix a minulý týden byl zveřejněn první trailer. Trailer na dokument s názvem Depp vs. Heard se opírá především o záběry, které byly vysílány a živě přenášeny během soudního procesu ve Virginii, který začal v dubnu 2022 a skončil v červnu téhož roku, kdy porota shledala Heard i Deppa odpovědnými za pomluvu v jejich vzájemných žalobách. Dokumentární seriál Depp vs. Heard bude na Netflixu ke zhlédnutí od 16. srpna.

„Během soudního procesu bylo živě přenášeno více než 200 hodin. Miliony lidí se dívaly, komentovaly a sdílely celý proces,“ stojí v textu, který doprovází upoutávku streamovací platformy Netflix. Upoutávka obsahuje ukázky z doby, kdy aktéři vystupovali na lavici obžalovaných, a také z projevů jejich právníků u soudu, spolu se záběry zvenčí soudní budovy a klipy s reakcemi diváků, kteří soudní proces sledovali v přímém přenosu.

Obsahuje také záběry různých komentátorů, kteří případ analyzují a zkoumají, jaký vliv mělo televizní vysílání soudního procesu tohoto druhu na výsledek případu. „Hollywoodem nedávno otřásl ostře sledovaný soudní spor, který na internetu způsobil úplné pozdvižení. V tomhle dokumentu poprvé zazní svědectví obou stran,“ uvádí se v oficiálním shrnutí seriálu. Johnny Depp ani Amber Heard se na natáčení dokumentárního seriálu nepodíleli.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze