Netflix vydal první trailer na čtvrtou řadu Sexuální výchovy

Netflix vydal první trailer na čtvrtou řadu Sexuální výchovy
Fotografie: Netflix
  • Čtvrtá řada bude uvedena 21. září 2023
  • Tato série celý příběh uzavře
  • Na natáčení se už nepodílely Simone Ashley, Tanyu Reynolds a Patricii Allison

Jak už někteří spekulovali, Otis Milburn a obyvatelé Moordale se s diváky rozloučí v nadcházející čtvrté řadě oblíbeného seriálu Sexuální výchova (Sex Education) od Netflixu. Streamovací platforma oficiálně oznámila konec seriálu spolu s vydáním nového traileru, který slibuje, že než se tento příběh uzavře, čeká nás ještě spousta zábavy. Podle collider.com Netflix poslední sérii uvede 21. září 2023.


Seriál po třetí řadě opustilo několik herců a hereček a jejich postavy ve čtvrté již nebudou. Jedná se o Simone Ashley (Olivie), Tanyu Reynolds (Lili) a Patricii Allison (Ola Nyman). Emma Mackey (Maeve) a Ncuti Gatwa (Eric) v loňském roce oznámili, že v páté sérii už vystupovat nebudou. Už kvůli této skutečnosti se mnoho lidí začalo myslet, že seriál skončí. Jedná se totiž o hlavní postavy, které jsou pro seriál nepostradatelné.

V ukázce Otis vystupuje na pódium před své spolužáky v nové škole, kam musel se svými spolužáky přejít po zavření jejich stávající školy v Mooredale, ale také studenti Cavendishe, kteří jsou ve srovnání s nimi na úplně jiné úrovni. V naději, že na škole znovu otevře svou sexuální poradnu a všechny seznámí se svými praktikami, pronese řeč o tom, jak nemůže přestat myslet na sex. Zatímco mluví, scény v pozadí ukazují, jak pokrokové a otevřené je jejich nové působiště. Zděšení na tváři všech přítomných se objeví ve chvíli, kdy prohlásí, že ho máma naučila všechno, co ví o sexu, na což mu Eric připomene, aby ve skutečnosti řekl, že je sexuální terapeut.