Jaké filmy a seriály sledují Češi?

To nejlepší z HBO Max
Jaké filmy a seriály sledují Češi?
Fotografie: Kristýna Dvořáčková, fZone.cz
  • Dnes se podíváme na nejsledovanější filmy a seriály na HBO Max
  • Nejsledovanějším filmem je nyní snímek Bez kalhot: Poslední tanec

Dnes se podíváme na nejsledovanější filmy a seriály streamovací platformy HBO Max. Umístily se na prvních příčkách úplné novinky, nebo již známé příběhy? Pojďme se na váš výběr podívat.

Nejsledovanější filmy

Bez kalhot: Poslední tanec (Magic Mike's Last Dance)


Třetí a poslední díl filmu Bez kalhot natočil režisér a kameraman Steven Soderbergh. Scénář napsal Reid Carolin. V hlavní roli se i potřetí představil Channing Tatum. Dále ve filmu hrají Salma Hayek, Caitlin Gerard, Alan Cox, Christopher Villiers, Vicki Pepperdine, Ayub Khan-Din a Nancy Carroll. Původně měl být snímek uveden pouze na streamovací platformě HBO Max, ale filmové studio Warner Bros. Pictures se nakonec rozhodlo jej uvést v kinech. Premiéra proběhla 9. února 2023.

Magic Mike Lane opět míří na scénu poté, co zkrachoval jeho podnikatelský záměr, kvůli němuž přišel na mizinu a začal vystupovat jako barman na Floridě. Vydává se do Londýna, kde ho, jak doufá, čeká poslední štace.

Tento film je zcela a úplně pro dámské publikum. Už po prvních pěti minutách sledování nebudete moct odtrhnout oči od obrazovky. Magic Mike se opět představil v celé své kráse. A nakonec zjistíte, že se tentokrát nejedná pouze o nahá těla, ale že si i tento krasavec konečně zaslouží šťastný konec.

Bez kalhot: Poslední tanec (Magic Mike\'s Last Dance)

Všichni svatí mafie (The Many Saints of Newark)


Dramatický snímek natočil režisér Alan Taylor a scénář napsali David Chase a Lawrence Konner. Ve filmu se představili Alessandro Nivola, Leslie Odom Jr., Vera Farmiga, Jon Bernthal, Corey Stoll a další. Film byl současně vydán na HBO Max a v kinech, a to 1. října 2021.

Prequel k seriálu Rodina Sopránů se odehrává v jedné z nejbouřlivějších epoch v dějinách Newarku, kdy povstávají soupeřící gangsteři a zpochybňují nadvládu mocné zločinecké rodiny DiMeových nad rasově rozděleným městem.

Toto téma mi není úplně blízké. O to horší pak je, když je snímek nudný. Určitě si najde své publikum, ale já do něj patřit nebudu.

Všichni svatí mafie (The Many Saints of Newark)

Shazam! Hněv bohů (Shazam! Fury of the Gods)


Akční film, který natočil režisér David F. Sandberg na motivy komiksů z vydavatelství DC Comics. V hlavní roli se představil Zachary Levi. Dále pak Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Djimon Hounsou, Rachel Zegler, Helen Mirren a Lucy Liu. Jedná se o 12. snímek ze série DC Extended Universe. Premiéra proběhla 16. března 2023.

Billy Batson a jeho nevlastní sourozenci se stále učí skloubit životy teenagerů s kariérou superhrdinů. Když však na Zemi dorazí trojice pomstychtivých bohyň, Billy a jeho rodina jsou vrženi do boje nejen o superschopnosti, ale i o osud celého světa.

Shazam mě baví. Nesmíte od tohoto superhrdiny čekat něco vážného. V tomto případě ale platí pravidlo, že první díl je lepší než druhý. Jedná se spíše o rodinou komedii pro každého.

Shazam! Hněv bohů (Shazam! Fury of the Gods)

Nejsledovanější seriály

Obžalovaní (Accused)


Kriminální seriál tvůrců Alexe Gansa, Howarda Gordona a Davida Shorea. Na natáčení se podílelo několik režisérů. Všichni tvůrci společně s dalšími napsali scénář. V seriálu hrají Michael Chiklis, Abigail Breslin, Rachel Bilson, Jack Davenport, Aisha Dee a další. Nyní je na HBO Max ke zhlédnutí první série, která měla premiéru na stanici Fox 22. ledna 2023. Během příštího roku bude uvedena druhá řada.

Antologický kriminální seriál se zabývá nejdůležitějšími tématy současnosti – rasou, třídou, genderovou identitou, duševním zdravím a právem na volbu. Nahlíží na ně očima obyčejných lidí, kteří se ocitli v neobvyklé situaci.

Zajímavý seriál z neobvyklého prostředí. Zatím jsem viděla pouze první díl, ale rozhodně budu sledovat i nadále.

Obžalovaní (Accused)

Downeyho auta snů (Downey's Dream Cars)


Dokumentární seriál, ve kterém představil herec Robert Downey Jr. svoji sbírku aut. O režii se postaral David Larzelere. Kromě slavného herce se v seriálu objevil také automobilový nadšenec Rich Benoit.

Herec a tým expertů během šesti dílů předělá šest aut ze své sbírky, aby byla šetrnější k životnímu prostředí a zároveň si zachovala svůj styl.

Pro Roberta Downeyho Jr. mám velkou slabost, takže se podívám na vše, kde se on objeví. Auta mi také nejsou úplně vzdálená, takže tento dokumentární seriál je pro mě super kombinací toho, co mám ráda. A navíc hercova sbírka aut není ledajaká. Rozhodně doporučuji.

Downeyho auta snů (Downey\'s Dream Cars)

Cesta ven (From)


Mysteriózní seriál, který vytvořil John Griffin, který se podílel také na psaní scénáře. Na natáčení pracovalo několik režisérů. V seriálu hrají Harold Perrineau, Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey, Hannah Cheramy, Simon Webster a další. První řada vyšla 20. února 2022 a druhá přesně před měsícem.

Seriál odhaluje tajemství děsivého města, které uvězní každého, kdo do něj vstoupí. Zoufalí obyvatelé se snaží vést alespoň zdánlivě normální život, zatímco hledají cestu ven. Musí však čelit hrozbám okolního lesa včetně hrůzostrašných nestvůr, které se vynoří vždy po západu slunce. A bohužel, jednoduše se jich zbavit nelze.

Tento žánr není můj oblíbený. Sice je seriál od tvůrců Ztraceni, ale jde už spíše o horor než jen mystérium. Věřím, že si své fanoušky najde, ale já mezi ně zkrátka nepatřím.

Cesta ven (From)

Fanouškem seriálu je například šéfredaktor webu fZone.cz, Martin Fajmon: seriál mě osobně zaujal propracovaností postav, tíživou atmosféru seriálu totiž skvěle dokreslují. Těšit se tak můžete na ty co nevěří, na fanatiky, „smířlivce“ i postavy, kterým dochází trpělivost. Celé to působí až neskutečně reálně a vy se přistihnete, že některým postavám fandíte, jiné byste zase poslali do patřičných míst. I pokud nepatříte mezi hororové fanoušky, seriálu dejte šanci, při děsivých scénách stačí zavřít oči a zbytek seriálu si vychutnat. Dle mého totiž opravdu stojí za shlédnutí., dodává Martin.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze