Nejsledovanější filmy a seriály na českém Netflixu v březnu

Nejsledovanější filmy a seriály na českém Netflixu v březnu
Fotografie: unsplash.com
  • Aktuálně je nejoblíbenějším snímkem Luther: Pád z nebes
  • Čtvrtá řada You je na prvním místě mezi seriály

Netflix na nás v posledních týdnech chrlí jeden zajímavý film nebo seriál za druhým. Připravili jsme si pro vás shrnutí deseti nejsledovanějších filmů a seriálů českých diváků. Na prvním místě mezi seriály se v březnu umístila dlouho očekávaná čtvrté řada seriálu You. V TOP10 mezi filmy se umístilo několik českých snímků.

Nejoblíbenější filmy

10. Máme tu ducha (We Have a Ghost)


Přestěhují se do nového domu, kde objeví ducha s temnou minulostí, a stanou se miláčky internetu. Ruku v ruce se slávou ale přichází nevítaná pozornost ze strany státu.

Snímek režíroval Christopher Landon. Premiéra proběhla 24. února 2023.

9. Il Boemo


Životopisný film o polozapomenutém skladateli Josefu Myslivečkovi, který to v 18. století dotáhne až mezi elitu společnosti, kde si naplno užívá svobodu a slávu.

Snímek natočil režisér Petr Václav. Premiéra proběhla 20. října 2022.

8. Čas (Old)


Rodina si vyrazí odpočinout na odlehlou pláž. Tam ale s hrůzou zjistí, že tohle místo urychluje proces stárnutí a celý život tam prožijí za jediný den.

Film natočil režisér M. Night Shyamalan. Premiéra proběhla 22. července 2021.

7. Pěkně daleko (Faraway)


Máma od rodiny vyrazí na jeden z chorvatských ostrovů, kde zdědila dům. Na téhle spontánní výpravě pak znovu najde radost ze života a možná i novou lásku.

Snímek režírovala Vanessa Jopp. Snímek byl uveden na Netflixu 8. března 2023.

6. Croodsovi: Nový věk (The Croods: A New Age)


Při hledání nového domova objeví Croodsovi dobře střežený ráj vynalézavé rodiny Lepšíkových. Když ale zničehonic dojdou banány, idylka jim rychle skončí.

Pokračování oblíbeného animovaného filmu natočil režisér Joel Crawford. V kinech byl druhý díl uveden 22. července 2021.

5. BANGER.


Drama natočené na iPhone, ve kterém nadějný raper jedné divoké noci všude možně shání peníze, aby mohl nahrát velký hit.

Snímek režíroval Adam Sedlák. Premiéra proběhla 22. září 2022.

4. Princ Mamánek


Bude mu čtyřicet, ale pořád se nechá na zámku rozmazlovat od maminky. Otec král ho proto s drsným rytířem po boku vyšle do světa, aby cestou už konečně dospěl.

Snímek natočil, napsal a v hlavní roli ztvárnil Jan Budař. Pohádka byla uvedena v kinech 27. října 2022.

3. Tlapková patrola ve filmu (Paw Patrol: The Movie)


Ryder s odvážnými pejsky po boku vyrazí do města Adventure City, které právě ovládl hamižný starosta Humdinger. Tlapky se totiž hned tak něčeho nezaleknou.

Animovaný film natočil Cal Brunker. Premiéra v kinech proběhla 19. srpna 2021.

2. V létě ti řeknu, jak se mám


Tajemství, pletichy, romantika. Komedie o dlouholetých přátelích, kteří se v zamotané vztahové a milostné síti snaží dosáhnout toho, po čem touží.

Snímek natočil režisér Kenya Barris. Premiéra na Netflixu proběhla 27. ledna 2023.

1. Luther: Pád z nebes (Luther: The Fallen Sun)


Geniální londýnský detektiv John Luther padl až na úplné dno. Nevyřešený případ mu ale nedá spát, a tak uprchne z vězení, aby dopadl sadistického sériového vraha.

Snímek režíroval Jamie Payne. Na Netflixu byl uveden 10. března 2022.

Nejoblíbenější seriály

10. Outer Banks, první řada


Teenager John B. na ostrově boháčů a chudých přesvědčí svoje tři nejlepší kamarády a společně se vydají hledat legendární poklad spojený se zmizením jeho otce.

Tvůrci seriálu jsou Jonas Pate, Josh Pate a Shannon Burke. Na natáčení se podílelo několik režisérů. První sérii Netflix uvedl 15. dubna 2020.

9. Příští módní trend (Next in Fashion), druhá řada


Nadějní návrháři soupeří o pozornost odborné poroty a doufají, že vyhrají peníze, které jim pomůžou odstartovat kariéru a prorazit ve světě módy.

Reality show uvádějí Tan France, Gigi Hadid a Alexa Chung. Netflix druhou sérii uvedl 3. března 2023.

8. Sláva (The Glory)


Na střední škole zažila brutální šikanu. Po dlouhých letech pak přijde s ďábelským plánem, jak přinutit pachatele, aby za svoje zločiny konečně zaplatili.

Seriál natočil Gil-ho Ahn. Na Netflixu byl uveden 30. prosince 2022.

7. Jako ulití (Perfect Match)


Páry, které prokážou, že jsou kompatibilní, si budou moct pohrát s taktikou a vášněmi, protože dostanou právo dát dohromady nebo rozdělit ostatní soutěžící.

Reality show natočil režisér Anthony Gonzales. Premiéra na Netflixu proběhla 14. února 2023.

6. Sex/Život (Sex/Life), první řada


Máma dvou dětí žijící na předměstí začne vzpomínat a snít, což vede ke střetu její velice vdané přítomnosti s nespoutanou minulostí jejího mládí.

Seriál vytvořila Stacy Rukeyser. Na natáčení pracovalo několik režisérů. První řada byla na Netflixu uvedena 25. června 2021.

5. MH370: Ztracené letadlo (MH370: The Plane That Disappeared)


V roce 2014 zmizelo beze stopy letadlo s 239 lidmi. Dokumentární seriál o jedné z největších novodobých záhad – letu MH370.

Dokumentární seriál natočil Louise Malkinson. Poprvé byl uveden na Netflixu 8. března 2023.

4. Wednesday, první řada


Chytrá, sarkastická, a tak trochu bezcitná? Wednesday Addamsová vyšetřuje sérii vražd a tu a tam se na Akademii Nevermore s někým spřátelí. Udělá si ale i pár nepřátel.

Seriál vytvořil Alfred Gough a Miles Millar. Na režii pracoval Tim Burton, Gandja Monteiro a James Marshall. Netflix první řadu uvedl 23. listopadu 2022.

3. Outer Banks, třetí řada


Nová dobrodružství zavedou kamarády do Karibiku a dalších koutů světa, kde se dostanou do křížku s nebezpečným nepřítelem, který pátrá po legendárním ztraceném městě.

Tvůrci seriálu jsou Jonas Pate, Josh Pate a Shannon Burke. Na režii pracoval Jonas Pate. Třetí řada byla poprvé uvedena 23. února 2023.

2. Sex/Život (Sex/Life), druhá řada


Billie po rozvodu začíná nový život, bohužel bez Brada, který si najde novou přítelkyni. Brzy spolu čekají dítě a vezmou se. Billie se seznámí s novým mužem. Ze začátku vše vypadá jako v pohádce, později ale zjišťuje, že ani tentokrát to není takový život, jaký by chtěla.

I druhou řadu vytvořila Stacy Rukeyser. Natočila ji režisérka Jessika Borsiczky. Premiéra na Netlfixu proběhla 2. března 2023.

1. Ty (You), čtvrtá řada


Joe chce v Londýně hodit minulost za hlavu a začít znovu a líp. Cesta to ale bude trnitá, a navíc ho ovládne nová posedlost.

Seriál vytvořil Greg Berlanti a Sera Gamble. Na režii pracoval John Scott, Shamim Sarif a Harry Jierjian. Netflix čtvrtou řadu uvedl 9. února 2023.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze