Nike testuje boty, které vás zahřejí a namasírují

Nike testuje boty, které vás zahřejí a namasírují
Fotografie: Nike
  • Správná teplota a uvolnění svalů jsou důležité pro dobrý výkon
  • O to vše se postará představené boty a vesta
  • Jde o prototyp, který ale testují profesionální sportovci

Jakmile začalo být všechno „smart“, jednu chvíli to vypadlo na největší revoluci v oděvním průmyslu od chvíle, kdy se lidé začali zahalovat. Jenomže až na pár výjimek se prozatím jedná o prototypy, které nemají potenciál a snad ani nechtějí zásadním způsobem promluvit do toho, jak se oblékáme. Chytrá bota od Nike však vypadá o poznání nadějněji, protože řeší konkrétní problém.

Společnosti Nike a Hyperice se spojily, aby vytvořily nositelnou technologii navrženou tak, aby sportovcům pomáhala dosahovat co nejlepších výkonů během tréninku i soutěží. Nike se svými zkušenostmi v oblasti obuvi a oblečení a Hyperice se svými zkušenostmi v oblasti regeneračních technologií zkoumají nové inovace, které posouvají hranice a umožňují vysoce výkonné zahřátí a regeneraci sportovců, ať už je jejich sportovní cesty zavedou kamkoli.

Bota Nike x Hyperice je nositelná a mobilní vysoká bota, která sportovcům na požádání nabízí teplo a dynamickou vzduchovou kompresní masáž chodidel a kotníků. Vesta Nike x Hyperice umožňuje okamžité zahřátí a ochlazení bez nutnosti použití ledu nebo tekutiny, a pomáhá tak sportovcům během rozcvičení a ochlazení volit tělesnou teplotu přesně podle jejich představ.

Boty Nike x Hyperice jsou přenosné a mobilní boty s vysokým nártem, které na požádání poskytují teplo a dynamickou vzduchovou kompresní masáž pro chodidla a kotníky sportovců. Sportovci mohou synchronizovat teplo a kompresi obou bot stisknutím tlačítka, nebo si mohou zvolit, zda budou levou a pravou botu provozovat samostatně, a vybrat si ze tří různých úrovní komprese a tepla, které jsou napájeny baterií ve stélce každé boty.

Profesionální sportovci, kteří boty a vestu vyzkoušeli, si výsledky pochvalují, a působení bot přirovnávají ke kvalitní rozcvičce nebo regenerační masáži po výkonu. Podle některých „změní pravidla hry“. Kdy to ale bude tisková zpráva Nike neuvádí, stejně jako to, kolik bychom za takový luxus mohli zaplatit.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze