Nové chytré zámky Yale dovolí kurýrům doručit zásilku až do bytu

Nové chytré zámky Yale dovolí kurýrům doručit zásilku až do bytu
  • Chytrý zámek Linus umí mnoho doplňkových funkcí
  • Klíčem může být chytrý telefon nebo Apple Watch
  • Vzdálené sledování umožní i pustit na dálku kurýra

Chytrý zámek Linus nabídne například automatické odemykání a zamykání, možnost bezklíčového vstupu včetně uchovávání záznamů o příchodech a odchodech a integraci s domácími hlasovými asistenty. Vše je prostřednictvím chytrého telefonu dostupné kdekoliv na světě.

Například technologie DoorSense informuje, zda jsou dveře otevřené/zavřené, a dává tak jistotu, že je domov bezpečně zamknutý. Funkce Linus auto-lock dovoluje prostřednictvím aplikace Yale Access nastavit automatické zamykání dveří buď okamžitě po jejich zavření, nebo po uplynutí určené doby. Naopak funkce auto-unlock odemkne dveře, jakmile se k nim přiblížíte. Chytrý zámek Linus zaznamenává veškeré aktivity, včetně zamykání a odemykání. Jejich přehled lze najít v aplikaci Yale Access.

Linus

Klíčem ke dveřím se může stát i smartphone nebo Apple Watch. Odemknutí dveří je možné i PIN kódem na klávesnici Yale Smart Keypad. Tato bezdrátová klávesnice, kterou lze snadno umístit na dřevo, omítku nebo kámen, poslouží pro řízení přístupu dětí, příbuzných, hostů nebo známých. Díky možnosti přidělit digitální klíče s různou dobou platnosti od několika minut až po týdny zbavuje uživatele starostí se zápůjčkami nebo ztrátami klíčů. Prostřednictvím kombinace digitálního klíče a vzdáleného sledování uzamknutí dveří dovoluje Linus dokonce i doručování zásilek a služeb až do domu bez toho, aby majitel byl fyzicky přítomný.

K Yale Smart Keypad a Yale Connect Wi-Fi Bridge se chytrý zámek Linus připojuje prostřednictvím Bluetooth Low Energy (BLE), zatímco díky volitelnému Yale Connect Wi-Fi Bridge se může připojit k routeru prostřednictvím Wi-Fi. Zámek je možné integrovat s hlasovými asistenčními službami jako Amazon Alexa, Google Asistent a Apple HomeKit i s předními službami krátkodobých pronájmů včetně Airbnb. Technologickým nadšencům nabízí i spojení se službou IFTTT.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze