Nový trailer na seriál Berlin odhalil datum premiéry

Nový trailer na seriál Berlin odhalil datum premiéry
Fotografie: Netflix
  • Seriál přijde na Netflix 29. prosince 2023
  • Autory seriálu Berlín jsou Esther Martínez Lobato a Álex Pina
  • V roli Berlína opět uvidíme Pedra Alonsa

„Jsem básník,“ říká sám Berlín na konci nové ukázky ze stejnojmenného seriálu, kterou Netflix zveřejnil před pár hodinami. Na začátku tohoto roku bylo odhaleno, že prequel seriálu Money Heist (Papírový dům) bude uvedena někdy během prosince letošního roku. Streamovací platforma Netflix oznámila 29. prosinec 2023 jako oficiální datum vydání nového seriálu.

Oficiální trailer, který byl zveřejněn na začátku letošního roku, ukazuje titulní postavu Berlína v nejlepších letech, jak se svou partou plánuje loupež, při níž chce během jediného odpoledne ukrást 44 milionů eur – z jedné z nejlepších aukčních síní v celé Paříži. Na rozdíl od smrtelně nemocného a morálně nevyjasněného zloděje, kterého hrál v seriálu Money Heist jako profesorův zástupce a starší bratr, ukazuje oficiální trailer Berlína jako nadšeného, bezstarostného zloděje Pedra Alonsa, který chce všechno. „Všechny věci, kvůli kterým stojí za to žít,“ jak sám říká. V traileru se však zdá, že ohrožuje svou vlastní loupež tím, že se zapletl s manželkou muže, kterého okrádá.


Autory seriálu Berlín jsou Esther Martínez Lobato a Álex Pina. Scénář seriálu napsali David Oliva, David Barrocal, Esther Martínez Lobato a Álex Pina. Kromě Pedra Alonsa se v obsazení objeví také Michelle Jenner v roli Keily, Begoña Vargas jako Cameron, Julio Peña, který se ujal role Roie, Tristán Ulloa jako Damián a Joel Sánchez jako Bruce.

Seriál La Casa de Papel, známý také pod názvem Money Heist, sleduje cestu záhadného muže ve španělském Madridu, známého jako Profesor (hraje ho Álvaro Morte). Ten se vydává naverbovat osm skvělých lupičů a zlodějů do ambiciózního a promyšleného plánu vyloupit španělskou královskou mincovnu. Seriál, který trvá pět sezón, proniká do hloubky jedinečných vlastností a minulosti každé postavy. Berlín, jakožto Profesorův bratr, výrazné postavení. Často se objevuje ve flashbacích a hraje klíčovou roli při plánování loupeží, které jsou pro seriál stěžejní.

Podle collider.com zapojení Netflixu do seriálu vedlo k jeho zvýšené popularitě po celém světě, ale je třeba poznamenat, že seriál produkovala a původně vysílala španělská Antena 3. Naproti tomu seriál Berlín je původní produkcí společnosti Netflix.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze