Po Dahmerovi na Netflix míří další minisérie o vražedných monstrech

Po Dahmerovi na Netflix míří další minisérie o vražedných monstrech
Fotografie: unsplash.com
  • Seriál Monstra: Příběh Lylea a Erika Menendezových bude mít premiéru 19. září
  • Bratři brutálně zavraždili své rodiče v jejich domě
  • U soudu se snažili obhájit tím, že je rodiče dlouhodobě týrali

V roce 2022 Netflix uvedl seriál Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera, který ukázal skutečné události, jež měl na svědomí sériový vrah Jeffrey Dahmer. Surové zpracování celého seriálu i skvělý herecký výkon Evana Peterse dostaly seriál okamžitě na přední příčky sledovanosti a za prvních 60 dní od uvedení nasbíral miliardu hodin sledování. Netflix se tak rozhodl pokračovat v seriálové antologii „Monstra“ a už 19. září se budeme moci podívat na další minisérii o nelítostných vrazích. Tentokrát půjde o bratry Menendezovy, kteří brutálně zabili své rodiče.

Seriál Monstra: Příběh Lylea a Erika Menendezových opět zpracovali tvůrci Dahmera – Ryan Murphy a Ian Brennan, kteří se tentokrát zaměřili na případ z roku 1989, jenž otřásl Amerikou. Oba bratři byli nakonec usvědčeni a odsouzeni na doživotí bez možnosti podmínečného propuštění.

Jak uvádí Netflix, seriál ukáže události z 20. srpna 1989, kdy Lyle a Erik zastřelili své rodiče v jejich domě v Beverly Hills. V upoutávce můžeme slyšet hlas jednoho z bratrů, který volá na policii a oznamuje, že jim někdo cizí zastřelil rodiče, když nebyli doma. Pravda se ale nakonec ukáže a oba bratři jsou postaveni před soud. Tam se snaží vyhnout spravedlnosti tím, že uvádějí, že byli rodiči dlouhodobě týráni, žalobci však byli přesvědčeni, že šlo o peníze.


Vražedné bratry si v seriálu zahráli Nicholas Alexander Chavez a Cooper Koch a jejich rodiče, Jose a Kitty Menendezovi, ztvárnili Javier Bardem a Chloë Sevigny. Dále uvidíme Nathana Lanea, který má v seriálu roli investigativního novináře Dominica Dunneho. Ari Graynor bude hrát Leslie Abramsona, který v 90. letech byl velmi známým obhájcem v Los Angeles a v případu se stal hlavním právníkem Erika Menendeze. Dále uvidíme Leslie Grossman, Dallase Robertse, Jasona Butlera Harnera a další.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze