Policajt z Beverly Hills: Axel F ovládl Netflix. Na Maxu na vás čeká Rod draka

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a Maxu
Policajt z Beverly Hills: Axel F ovládl Netflix. Na Maxu na vás čeká Rod draka
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Eddie Murphy se vrací jako detektiv, který musí zachránit svého kamaráda i dceru
  • Pustit si můžete i komedii s Bárou Polákovou
  • A na Maxu je dostupný další díl seriálu Rod draka

Čeká nás prodloužený víkend, který mnoho z nás stráví na výletech či dovolené. Pokud si ale najdete chvilku, pak si určitě zapněte Netflix nebo Max a podívejte na nový seriál, film nebo dokument. Co streamovací platformy nabízí tentokrát?

Prázdniny s broučkem

Česká komedie s Barborou Polákovou (Monika) a Lukášem Příkazkým (Jan) je dostupná na Netflixu. Ti hrají spokojený manželský pár se dvěma dětmi a společně mají všichni vyrazit na dovolenou. Monice ale náhle zemře otec a ona po něm zdědí starý karavan, se kterým se rozhodne k moři dojet. Jenže když máte staré auto, které potřebuje více oprav a po dálnici nejede zrovna rychle, může se stát, že k moři ani nedojedete. Pokud máte rádi příjemnou letní oddechovku, nešlápnete vedle.

Mistři grilu

Netflix uvedl již třetí řadu oblíbené reality show, kde necelá desítka lidí soupeří o titul grilmastera, finanční odměnu a pořádný gril. Dva přísní porotci společně s moderátorkou budou sledovat, jak si soutěžící poradí s výzvami, které jim připravili. Pokud máte rádi letní grilování, určitě se v této soutěži najdete a pochytíte i tipy, jak grilovat jako profík.

Mistři grilu

Rod draka

Max v pondělí uvedl třetí díl Rodu draka. Rhaenyra sice pomstila smrt svého syna, ale ne tak, jak si přála a válka je na spadnutí. Ona se však stále snaží válce vyhnout a tajně navštíví Alicent, aby s ní probrala poslední slova otce, který chtěl Rhaenyru za královnu. K dohodě však nedojde. Daemonovi Targaryenovi se bez problému podařilo obsadit Harrenhall, kde byl vlastně přivítán a tento hrad pravděpodobně bude hrát ještě velkou roli při bitvě.

Policajt z Beverly Hills: Axel F

Eddie Murphy se vrátil na obrazovky jako detektiv Axel Foley. Do Beverly Hills se bude muset vrátit kvůli svému kamarádovi Billymu a jeho dceři Jane, se kterou ale nemá zrovna vřelé vztahy. Ve filmu uvidíte i novou postavu, kterou ztvárnil Kevin Bacon. Ačkoliv od prvního dílu uběhlo neuvěřitelných 40 let, na Axelovi to nepoznáte. I když se film odehrává v této době, trochu na vás znovu 80. léta dýchnou. Znovu uslyšíte vtipné hlášky, střílečky uprostřed rušné ulice, i dostání se do míst, kam by se běžný policista nedostal.

Sprint

Nový dokumentární seriál o těch nejrychlejších běžcích na světě můžete sledovat na Netflixu. Noah Lyles, Sha’carri Richardson, Shericka Jackson, Gabby Thomas nebo Elaine Thompson-Herah. Ti a další jsou předními běžci po celém světě. Jak probíhají jejich tréninky, co všechno musí obětovat, aby se stali těmi nejlepšími a jaká je mezi sportovci rivalita? To vše se v dokumentu dozvíte.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze