Dokument o vraždících spolubydlících a horor Menu s kapkou černé komedie

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a Maxu
Dokument o vraždících spolubydlících a horor Menu s kapkou černé komedie
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nabízí druhou řadu dokumentu Nejhorší spolubydlící
  • Můžete se také podívat na komedii Rodinná aféra
  • Na Maxu si můžete pustit dokument Taylor Swift vs. Scooter Braun

Poslední školní den je tu a pro všechny školou povinné začínají dva měsíce prázdnin. S pátkem ale přichází i pravidelné tipy na filmy, seriály a dokumenty na streamovacích platformách Max a Netflix. Tentokrát na vás čeká horor, thriller, komedie i dokument o vrazích. Výběr necháme na vás.

Smršť

Český film s Aňou Geislerovou a Tomášem Maštalířem v hlavních rolích můžete sledovat na Netflixu. Ti hrají manžele, jež jedou do lázní, aby se znovu společně sblížili a zachránili své manželství. Tomáš Lang (Maštalíř) pracuje jako forenzní psycholog a během pobytu se začne věnovat případu, kdy mladý muž popisuje případ, ve kterém v plné rychlosti způsobil autohavárii a zabil čtyři lidi. Jako důvod uvádí neznámou sílu, která jej doprovázela jako stín a nutila ho zemřít. Lang nejdříve případ studuje, ale následně zjišťuje, že i jeho mysl ovládá cosi nadpřirozeného.

Menu

Film z roku 2022 nově zařadil Max do své nabídky. Snímek se láme mezi komedií, hororem a thrillerem a děj postupně graduje. Tyler pozve Margot na první rande na ostrov, kde zaplatí přes 1 200 dolarů za luxusní degustační menu. Už od začátku se ale šéfkuchař i obsluha chovají velmi zvláště a nejen Margot, ale i ostatním zúčastněným začne být situace nepříjemná. Vše začne gradovat ve chvíli, kdy chce jeden pár odejít a jako trest je muži useknut prst. Všichni tak začnou tušit, že půjde o život.

Menu

Nejhorší spolubydlící

Druhou sérii o vraždících spolubydlících můžete sledovat na Netflixu. Každý ze čtyř dílů trvá necelou hodinu, kdy vám oběť nebo pozůstalí odvypráví příběh, který je až neuvěřitelný. Každý má ale jedno společné – zdánlivě milí lidé se postupně mění v monstra a snaží se svého spolubydlícího zabít, a to za každou cenu.

Taylor Swift vs. Scooter Braun

Zajímá vás, proč Taylor Swift začala postupně přezpívávat svá starší alba? Pak se podrobnosti dozvíte v dokumentu, který zveřejnil Max. Ve dvou dílech uvidíte výpovědi jak samotné zpěvačky, tak i jejích nejbližších, novinářů a hudebních producentů. Nejdříve z pohledu zpěvačky, následně z pohledu Scootera Brauna. Ten v roce 2019 koupil Big Machine Records, pod které spadalo i šest alb zpěvačky. Vzájemné nesympatie ale sahají mnohem dále.

Rodinná aféra

Novou komedii s Nicole Kidman a Zacem Efronem můžete zhlédnout od dnešního dne na Netflixu. Zara pracuje jako asistentka herce Chrise Colea. Ten se k ní ale chová povýšeně a neustále po ní chce věci, které jsou už za hranou. Zara to jednoho dne nevydrží a dá výpověď. Chris si ale uvědomí, o co přišel, a jde k ní domů ji odprosit. Tam ale potká její matku a padnou si do oka.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze