Režisér Squid Game natočí film, který bude mnohem násilnější

Režisér Squid Game natočí film, který bude mnohem násilnější
Fotografie: Netflix
  • Dong-hyeok Hwang natočí film s názvem Killing Old People Club podle románu autora Umberta Eca
  • Už má hotových prvních 25 stran scénáře
  • Chystá se ale také pracovat na druhé sérii Hry na oliheň, která by měla vyjít do konce roku 2024

Režisér nejsledovanějšího seriálu současnosti Hry na oliheň (Squid Game) Dong-hyeok Hwang v rozhovoru pro miptv.com prozradil, že chystá natáčet film s názvem Killing Old People Club podle románu Umberta Eca. Podle jeho slov bude snímek daleko násilnější než Hra na oliheň.


Dong-hyeok Hwang prozradil, že už má hotových prvních 25 stránek scénáře. Režisér navíc dodal, že se bude muset nejspíš schovávat před starými lidmi, až film vyjde. Podle názvu snímku se není čemu divit. V současné době se chce ale vrátit do Jižní Koreje a pracovat na druhé řadě seriálu Hra na oliheň. Hwang doufá, že druhá řada vyjde na Netflixu do konce roku 2024.

Hwang sklidil velký úspěch za první sérii Hry na oliheň. Nejvíce ho potěšila pochvala od režiséra Stevena Spielberga. „Celou sérii jsem zhlédl během tří dnů a teď bych vám nejradši ukradl mozek,“ řekl Steven Spielberg Hwangovi na udílení cen AFI Awards. „Byl to největší kompliment, jaký jsem kdy dostal. Steven Spielberg je můj filmový hrdina. Na jeho filmech jsem vyrostl,“ řekl Hwang variety.com.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze