Ryana Reynoldse ve snímku Free Guy uvidíme i podruhé

Ryana Reynoldse ve snímku Free Guy uvidíme i podruhé
Fotografie: 20th Century Studios
  • Během pár dnů by měl být hotový finální scénář
  • Zatím nevíme, kdy začne natáčení
  • Podle ředitele 20th Century Studios se nejspíš dočkáme nejednoho pokračování z počítačového světa

Ředitel amerického filmového studia 20th Century Studios Steve Asbell v rozhovoru pro hollywoodreporter.com prozradil, že se, co nevidět začne natáčet akční snímek Free Guy 2. Jedná se o pokračování stejnojmenného filmu v hlavní roli s Ryanem Reynoldsem, který měl premiéru v létě 2021. Podle collider.com začali fanoušci hned po premiéře prvního dílu na sociálních sítích diskutovat o možném pokračování, hlavně kvůli neuzavřenému konci. Zatím ale stále nevíme, kdy natáčení začne, ani kdy by snímek mohl být uveden v kinech.


Ryan Reynolds v prvním filmu hraje NPC (nehratelnou) postavu jménem Chlápek (Guy) v počítačové hře. Jednoho dne ale zjistí, že může příběh ovlivnit a začne bojovat za sebe i ostatní postavy, aby jejich svět nebyl zničen.


Steve Asbell uvedl, že aktuálně čeká na odevzdání finálního scénáře. „Čekám na scénář, který by měl být hotový během několika dnů. Bude to fantastické pokračování příběhu,“ uvedl v rozhovoru. Také naznačil, že by se nemuselo jednat jen o jedno pokračování. Když mluvil o pokračování, použil množné číslo a naznačil, že by se mohlo jednat hned o několik filmů ze světa počítačové hry. Nevíme ale, jestli mluvil pouze o postavě Ryana Reynoldse, nebo se bude jednat o rozšíření příběhu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze