Seriál Odpočívej v pokoji budete moci shlédnout i na Netflixu. Od kdy?

Seriál Odpočívej v pokoji budete moci shlédnout i na Netflixu. Od kdy?
Fotografie: unsplash.com
  • Seriál pochází z produkce HBO a na Netflixu jej můžete vidět od 1. listopadu
  • Příběh pojednává o rodině, která provozuje pohřebnictví

Seriál Odpočívej v pokoji můžete sledovat již nyní na HBO Max. V rámci licenční dohody se však na něj můžete těšit i na Netflixu, kde bude uveden 1. listopadu. Seriál Odpočívej v pokoji (Six Feet Under) má celkem pět sérií a 63 epizod. Nejedná se o nový seriál – poprvé byl vysílán v roce 2001. Tato černá komedie pojednává o dysfunkční rodině z LA, která provozuje pohřebnictví.


I když bude seriál vysílán na Netflixu, z HBO Max nabídky nezmizí. Ačkoliv Netflix získal licenci na vysílání, HBO Max si podle whatsonnetflix.com ponechal práva na pořad. V době premiérových dílů byl totiž tento seriál pro HBO stěžejní a v dohledné době jej nemá v plánu stáhnout. A není se čemu divit, na Emmy měl celkem 53 nominací. Kromě tohoto seriálu můžete na Netflixu vidět z produkce HBO ještě Pacifik, Hráči či Bratrstvo neohrožených.

V seriálu si zahrál Peter Kraus, který hrál Natea Fishera, což bylo nejstarší dítě rodičů a nejvíce také polemizoval o životě a smrti. Pohřební ústav začne po smrti svého otce vést společně se svým mladším bratrem, kterého si zahrál Michael C. Hall. „Provozování pohřebního ústavu není snadný úkol, zvláště když se to spojí se světskými problémy, které by mohly přímo ovlivnit rodinu. Ale na Fisherovi se dalo vždy spolehnout, že přinesou na stůl intenzivní drama, protože přemítají o smyslu svých vlastních životů,“ popsal děj seriálu collider.com.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze