Sexuální výchova čtvrtou sérií končí. Netflix má ale už náhradu

Sexuální výchova čtvrtou sérií končí. Netflix má ale už náhradu
Fotografie: unsplash.com
  • Včera Netflix vydal poslední sérii Sexuální výchovy
  • Oficiální důvod ukončení nebyl uveden
  • 5. října můžete sledovat premiéru seriálu Everything Now

Netflix uvedl včera premiéru poslední série Sexuální výchovy (Sex Education). A ačkoliv se jedná o jeden z lépe hodnocených seriálů na Netflixu, bylo jasné, že musí jednou skončit. Oficiální důvod, proč byl ukončen, nebyl podle whatsonnetflix.com uveden, ale nejspíše za to mohlo více faktorů. Nejvíce si ale diváci mohli všimnout toho, že představitelé během natáčení vyrostli a už zcela nezapadají do střední školy.

Bylo to velmi těžké rozhodnutí. V duchu jsem měla vždy pocit, že bych mohla tyto postavy psát pořád a pořád. Neplánovali jsme, že to bude poslední série. Něco se začalo dít během procesu psaní, kdy jsem si uvědomila, že v době, kdy jsme dorazili k poslední epizodě, tam nebyly žádné překážky a všechno se prostě vyřešilo samo, takže jsem měla pocit, že kdybych tam ty postavy nechala, cítila bych se za ně šťastná a doufala v jejich budoucnost,“ uvedla tvůrkyně seriálu Laurie Nunn. Další faktor, který mohl ovlivnit ukončení seriálu je, že klíčové postavy mají již nabídky na jiné projekty, a proto některé již ani v poslední sérii neuvidíme.


Jak je ale u Netflixu zvykem, pokud končí oblíbený seriál, má v záloze další titul, který představí jen těsně poté. 5. října se tak můžete těšit na nový seriál Everything Now, který jste mohli dříve znát pod názvem The Fuck-It Bucket. Seriál bude pojednávat o mladé studentce Mii, která se po léčení z anorexie vrátila zpět do školy. Seriál napsala Ripley Parker a hlavní roli si zahrála Sophie Wilde. Celý seriál by měl mít podle whatsonnetflix.com pouze osm epizod s délkou okolo 45 minut.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze