SledováníTV nyní nabízí své služby i v Polsku

SledováníTV nyní nabízí své služby i v Polsku
Fotografie: SledováníTV
  • Je to první služba, která umožní divákům v Polsku až 7denní zpětné zhlédnutí
  • Novinkou je také možnost nahrávání pořadů v délce až 120 hodin
  • Diváci si mohou vybrat ze 3 základních balíčků stejně jako v Česku

Populární internetová televize SledováníTV se rozšiřuje mimo Česko a Slovensko. Svou službu pod názvem Televio uvedla v Polsku. Zdejší trh nebyl IPTV/OTT službám dosud příliš otevřen, polští uživatelé tak mohou díky Televiu ochutnat řadu pohodlných funkcí, které Češi a Slováci již dobře znají. Služba přináší až 7denní zpětné zhlédnutí, přičemž v Polsku tato funkce dosud vůbec nebyla zvykem. Velká část současných polských IPTV poskytovatelů zpětné zhlédnutí nenabízí vůbec, a pokud přece, tak maximálně v řádu hodin.

SledováníTV/Televio

Novinkou je pro Poláky také možnost nahrávání pořadů v délce až 120 hodin nebo intuitivní programový průvodce (EPG) s programem na 5 dní dopředu. Televizní program v polských službách je značně ořezaný a zobrazuje třeba jen pár hodin budoucího vysílání. Televio obsahuje téměř 100 televizních kanálů a diváci si mohou zvolit podobně jako v Česku ze 3 základních balíčků: základního, rodinného a prémiového. Noví uživatelé mohou službu vyzkoušet za 1 zlotý na první měsíc a získat přístup k více než 80 nejpopulárnějším kanálům, mezi něž patří například TVP, Polsat, FilmBox Premium, Fox nebo Disney Channel.

Ke sledování mohou polští diváci využít také podobné platformy jako čeští a slovenští zákazníci. Tedy chytré televize a set-top-boxy se systémem AndroidTV od výrobců TCL, Xiaomi, Sony, Philips a mnoho dalších, schvalovacím procesem nyní procházejí aplikace pro chytré televize Samsung a LG. K dispozici jsou i aplikace pro jablečný ekosystém – Televio je možné spustit na AppleTV (s operačním systémem tvOS 10 a vyšší), na mobilech a tabletech s iOS i v chytrých hodinkách Apple Watch. Nechybí ani mobilní aplikace pro telefony a tablety s Androidem a samozřejmostí je webová aplikace.

SledováníTV/Televio

Televio se po vzoru českého SledováníTV soustředí na vysokou kvalitu nabízených kanálů, proto 62 kanálů je dostupných ve Full HD, vybrané kanály také ve 4K. Kvalita obrazu se automaticky přizpůsobí rychlosti připojení k internetu. „Použili jsme nejnovější technologie a vlastní inovativní řešení, abychom divákům nabídli přístup k nejvyšší kvalitě obrazu na jakémkoliv zařízení. Jsme si dobře vědomi toho, že moderní televizní vysílání přesahuje klasickou obrazovku v obýváku. Dáváme tedy uživatelům svobodu rozhodovat se co, kde a kdy budou sledovat, aniž by přišli o nejvyšší možnou kvalitu obrazu,“ říká Michal Jura, prezident představenstva společnosti Horyzont Media S.A. and obchodní ředitel společnosti SledováníTV.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze