SledovaniTV zvyšuje kvalitu kanálu Rik TV na Full HD

SledovaniTV zvyšuje kvalitu kanálu Rik TV na Full HD
Fotografie: SledováníTV
  • Služba bude mít už více jak 100 stanic ve Full HD nebo 4K
  • SledovaniTV přidává také dva nové programy NatureTV a SenziTV

SledovaniTV zvyšuje kvalitu obrazu slovenského dětského kanálu Rik TV na Full HD. Celkem už tak nabízí v rozlišení Full HD 95 kanálů, v nejvyšším rozlišení 4K pak 11 kanálů. Jedním z nich je nově přidaná NatureTV se záběry české a slovenské přírody. V listopadu získají uživatelé dva prémiové kanály v základních balíčcích.

Od října se mohou diváci SledovaniTV těšit na vyšší rozlišení kanálu Rik TV. Nově tak bude tato oblíbená dětská stanice dostupná v rozlišení Full HD. Přidá se tak k více než 100 stanicím vysílaných ve FullHD nebo 4K. „Neustále se snažíme zvyšovat kvalitu obrazu u našich kanálů. V současné době vysíláme většinu kanálů v rozlišení minimálně HD, což potěší zejména majitele nových televizí s vysokým rozlišením,“ říká Head of Marketing společnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

SledováníTV/Televio

Rik TV je oblíbená slovenská televizní stanice pro děti. Vysílá 24 hodin denně animované i hrané pohádky, pohádkové filmy a seriály, nechybí ani dětské pořady. Stanice si dává za cíl hravou a jednoduchou formou děti zabavit, ale i poučit. Klade důraz na společenské hodnoty a rozmanitost.

Nové kanály NatureTV a SenziTV

Novým kanálem, který mají dostupný všichni uživatelé, je NatureTV. Díky němu se mohou diváci přenést do krás české a slovenské přírody, a to rovnou ve vysokém rozlišení 4K.

Do základních balíčků slovenská služba SledovanieTV zařazuje oblíbený hudební kanál SenziTV. Ten se zaměřuje zejména na dechovku, slovenskou lidovou hudbu, livestylové pořady a české a slovenské filmy.

Promo kanály na listopad

Stejně jako každý měsíc, i v listopadu získají zákazníci jako dárek několik promo kanálů v základním balíčku. Tentokrát se jedná o oblíbený program Epic drama, který se zaměřuje na výpravná dramata a dobové seriály.

Promokanály SledovaniTV

Druhým promo kanálem je dokumentární stanice Spektrum. Ta vysílá dokumenty o významných či zajímavých osobnostech, historii, vědě, technice a podobných tématech.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze