SledovaniTV vydává zcela novou aplikaci pro AppleTV

SledovaniTV vydává zcela novou aplikaci pro AppleTV
Fotografie: SledovaniTV
  • Uživatelé SledovaniTV, kteří využívají AppleTV, se mohou těšit na zbrusu novou aplikaci, která postupně nahradí tu stávající
  • Nová aplikace pro AppleTV přináší uživatelům této platformy nové funkce a celkově příjemnější a plynulejší zážitek ze služby

Nová aplikace pro AppleTV, po které uživatelé dlouho volali, je tu. Od tohoto týdne se začne stávající verze aktualizovat na novou, vylepšenou. Uživatelé mohou očekávat kromě moderního designu také nové a vylepšené funkce.

Menu se přesunulo k levé straně, sjednotil se tak vzhled všech našich platforem a zpřehlednilo se i ovládání. Přehlednější je také nový TV program, který se rychleji načítá. Stejně jako na ostatních platformách, i na AppleTV funguje inteligentní vyhledávání či doporučení podobných titulů. Na titulní straně je navíc seznam oblíbených pořadů. Ten jej lze spravovat na webu.

SledovaniTV

Televize AppleTV se součástí komplexního systému platformy Apple, proto je možné aplikaci ovládat přes iPhone nebo iPad.

Na aplikaci pro AppleTV pracoval náš vývojářský tým více než rok. Uživatelé volali po vylepšení aplikace, my jsme ale nechtěli jít pouze cestou oprav a rozhodli jsme se pro zcela novou verzi. Tu si mohli zájemci z řad uživatelů vyzkoušet v rámci Beta testování,“ říká Head of Marketing společnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

SledovaniTV

Oblíbená platforma AndroidTV také získala nové vylepšení –⁠ nový seznam kanálů a funkci oblíbené pořady. Kanály v sekci „Televize“ budou nově tematicky rozdělené. Uživatel tak jednodušeji najde kanál, který právě hledá. Třetí novinkou je možnost přidání pořadu do oblíbených. Díky ní si může uživatel pořady označit a najde je vždy na hlavní obrazovce. Správa oblíbených pořadů je dostupná na AndroidTV a na webu, v budoucnu přibude i na ostatních platformách. Už nyní je ale ve všech aplikacích dostupný seznam oblíbených kanálů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze