Concept Multifunctional Skin Scubber PO2050
test

Concept Multifunctional Skin Scubber PO2050

Domácí péče o pleť jako ze salonu

Pokud jste někdy byli na kosmetice, určitě vám pojem kosmetická ultrazvuková špachtle něco řekne. Concept vám nyní zpřístupní takové čištění pleti v pohodlí domova. Navíc můžete pomocí špachtle zapracovat kosmetické přípravky i zvolit program pro omlazení. A ruku na srdce, kdo by nechtěl vypadat mladší?

Kosmetických přípravků, které si můžete zakoupit domů, je celá řada. Multifunkční ultrazvuková špachtle od společnosti Concept je cenově dostupná, dopřeje vám péči o pleť a navíc je voděodolná. Jestli dokáže odstranit odumřelé buňky, hloubkově vyčistit pleť a pomoci s akné, to se dozvíte v dnešní recenzi.

Za zapůjčení ultrazvukové špachtle Concept Multifunctional Skin Scubber PO2050 děkujeme společnosti ElectroWorld, provozující internetový obchod ElectroWorld.cz, kde si zboží můžete i zakoupit.

Technické parametry Concept Multifunctional Skin Scubber PO2050

Rozměry 6,1 × 3,5 × 17,7 cm
Hmotnost 150 g
Typy pleti všechny
Vodotěsný IPX5
Frekvence 25,5 ±5 kHz
Baterie Li-ion, 420 mAh
Funkce 3
Cena cca 2 500 Kč

Obsah balení: i s cestovním sáčkem

V menší obdélníkové krabičce najdeme vše potřebné. Kromě samotné ultrazvukové špachtle, která je uložena v plastovém výlisku, je v balení samozřejmě nabíječka s kratším kabelem zakončená USB, cestovní sáček, hadřík na otření špachtle a nesmí chybět ani návod.

Concept Multifunctional Skin Scubber PO2050
Líbilo se nám
  • cestovní sáček
Nelíbilo se nám
  • krátký napájecí kabel

Konstrukce a zpracování: elegantní

Celý přístroj vypadá vkusně, má zaoblené hrany – do ruky díky tomu padne jako ulitý. Převažuje bílá barva, přičemž krytka špachtle je v barvě Rose Gold, na které jde ovšem vidět každý otisk prstu. Na přední straně je displej, který ukazuje, jakou funkci máte aktuálně zapnutou a v displeji je zapuštěné i vypínací/zapínací tlačítko, opět v barvě Rose Gold.

Concept Multifunctional Skin Scubber PO2050

Pokud odděláte víčko, je zde připevněna samotná špachtle, pod kterou je uloženo červené a modré světlo. Na zadní straně už je pak jen tenký kovový prvek, který zabraňuje klouzání prstů při spuštěném přístroji.

Design špachtle rozhodně neurazí, vzhledem k tomu, že jde o produkt primárně pro ženy, potěší i barevné provedení, které kombinuje nestárnoucí bílou a již několikrát zmíněnou barvu Rose Gold (růžové zlato). Do ruky padne velmi dobře, takže používání je pohodlné a špachtle nijak neprokluzuje. Výhodou je také odolnost vůči vodě dle certifikace IPX5, postříkání vodou se tedy obávat nemusíte.

Líbilo se nám
  • elegantní vzhled
  • praktické rozměry
  • snadné ovládání
  • přehledný panel
  • odolnost vůči vodě

Funkce a použití: jednoduché

Ultrazvuková špachtle Concept Multifunctional Skin Scubber PO2050 je určena pro ošetření pleti na obličeji a používat ji zvládne opravdu každý. Nabízí tři programy: čištění pleti, zapracování pleťových přípravků a omlazení. Výrobce neudává doporučení, jak často máte přístroj používat, ale bude to nejspíše dáno i tím, že jej lze využít různě.

Pojďme se ale podívat na jednotlivé funkce. Při čištění stačí zmáčknout tlačítko jednou a na displeji se ukáže SONIC, pod tímto nápisem pak ION +. V tomto případě je potřeba špachtli držet tak, aby byla displejem směrem k obličeji a obličej musí být navlhčený. U této funkce svítí modré světlo. Nemůžete ale udělat nic špatně – vše je dobře popsáno v návodu, včetně obrázků.

Druhou možností je zapracování kosmetických přípravků. Zde zvolíte po zapnutí volbu číslo dvě a na displeji se opět ukáže SONIC + ION - a rozsvítí se červené světlo. Špachtle se drží tak, aby byl displej směrem od obličeje. Poslední volbou je režim omlazení. Zde máte dvě možnosti – nízkou a vysokou intenzitu. SONIC+ EMS/L je nízká intenzita a SONIC + EMSL/H vysoká. V obou případech se špachtle drží displejem k obličeji. Pokud zvolíte nízkou intenzitu, hlavice přerušovaně vibruje. V případě vysoké intenzity hlavice jemně vibruje bez přestání.

Concept Multifunctional Skin Scubber PO2050
Díky bezdrátovému nabíjení můžete špachtli používat bez omezení.

Přístroj má funkci automatického vypnutí. Při zvoleném režimu se po 5 minutách nečinnosti automaticky vypne. Pokud byste během této doby přepnuli na jiný režim, časovač se spustí znovu. Díky bezdrátovému nabíjení můžete špachtli používat bez omezení a jednoduše ji později nabít pomocí indukční nabíječky.

Líbilo se nám
  • jednoduché používání
  • podrobný návod
  • automatické vypnutí

Zhodnocení a zkušenosti: šikovný pomocník

Při prvním spuštění přístroje mě překvapil zvuk, který špachtle vydává kvůli ultrazvuku. Jako první jsem vyzkoušela čištění pleti. Při používání se z kůže voda odpařuje, můžete tedy pozorovat páru, která jde od špachtle. Nemusíte se však bát, špachtle nijak nepálí a při vysušení jednoduše navlhčete obličej znovu. Po použití můžete mít lehce zarudlou pleť, ale zato vyčištěnou a hladkou. Přístroj vás opravdu zbaví odumřelých kožních buněk a čistí póry. Modré světlo navíc zabraňuje množení případných bakterií. Po použití doporučuji pleť ošetřit ještě krémem.

Concept Multifunctional Skin Scubber PO2050

Při vstřebávání kosmetických přípravků je potřeba jezdit po pleti pomalu, aby se krém nenahrnul na špachtli, ale vstřebal se do pleti. Pro zapracování krému vám pomůže i červené světlo, které při tomto režimu svítí. U funkce omlazení jsem spíše volila nízkou intenzitu, jelikož mi přišla dostatečná. Nemusíte nijak tlačit, stačí špachtlí pouze lehce přejíždět přes tvář.

Jelikož u tohoto přístroje není potřeba dokupovat žádné další příslušenství, bude pro vás investice jednorázová. Pokud jste navštěvovali kosmetické salony, rychle se vám vrátí. Jestliže tedy přemýšlíte nad koupí ultrazvukové špachtle, Concept Multifunctional Skin Scubber PO2050 mohu doporučit.

Foto: Tereza Lásková, fZone.cz

Klady
  • cestovní sáček
  • elegantní vzhled
  • jednoduché používání
  • automatické vypnutí
  • podrobný návod
  • odolnost vůči vodě
Zápory
  • krátký napájecí kabel
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze