Remington S9880 Proluxe You
test

Remington S9880 Proluxe You

Zná vaše vlasy lépe než vy

Je všeobecně známo, že o sebe ženy rády pečují. Kromě pravidelného docházení do kosmetických salónů denně používají různé výrobky, které jim pomáhají k lepšímu vzhledu. Mezi ně se řadí i žehličky na vlasy. Takových jsou na trhu stovky, možná i tisíce a ve všech cenových relací, aby si je mohla dovolit každá žena. Není ale lepší si v tomto případě připlatit za kvalitu a mít jistotu, že se vlasy nepoškozují?

Do redakce dorazila žehlička na vlasy Remington S9880 Proluxe You. Výrobce slibuje šetrný přístup k vašim vlasům, který se postará o dokonalý účes. Jak rychle se žehlička nahřála a co dalšího ještě umí? To se dozvíte v naší recenzi.

Za zapůjčení žehličky vlasů Remington S9880 Proluxe You děkujeme společnosti ElectroWorld, provozující internetový obchod ElectroWorld.cz, kde si jej můžete i zakoupit.

Technické parametry Remington S9880 Proluxe You

Rozměry 36,2 × 15,7 × 6,8 cm
Hmotnost 388 g
Keramický povrch ano
Ionizátor ano
Možnost nastavení teploty ano
Senzor proti nárazu ano
Doba nahřátí 15 vteřin
Automatické vypnutí ano
Počet teplot.nastavení 9
Cena 4 469 Kč

Obsah balení: myslí na všechno

První, co vás zaujme, je designová krabice s neobyčejným otevíráním. Ve stříbrno-šedé obdélníkové krabici najdete kromě žehličky na vlasy také manuál v několika světových jazycích. To ale není všechno. Výrobce myslel opravdu na všechno. V balení je také ochranný silikonový obal, který ochrání tělo žehličky při cestování a zároveň může sloužit jako podložka pro žehličku při používání.

Remington S9880 Proluxe You
Líbilo se nám
  • designové balení
  • ochranný silikonový obal

Konstrukční zpracování: elegantní a praktická

Remington S9880 Proluxe You je na první pohled velmi elegantní. Celá žehlička je pokrytá matným plastem. Jedna část má černou matnou barvu a druhá šedo-fialovou jemně třpytivou. Na horní straně je natištěno logo výrobce, okolo kterého vede jemná stříbrná linka. Vedle loga je indikátor StyleAdapt, který svítí při používání žehličky. Když ji vezmete do ruky, trochu vás překvapí vyšší hmotnost 388 g. Možná se vám to zdá málo, ale ve srovnání s jinými žehličkami na vlasy je relativně těžká. Žehlička se ale dobře drží a z ruky neklouže.

Remington S9880 Proluxe You má praktický otočný kabel dlouhý 3 metry. Destičky, které slouží k žehlení vlasů, jsou vyrobeny z dokonalého keramického povrchu. Na destičkách je senzor StyleAdapt, který slouží k lepšímu žehlení vlasů, o tom si ale povíme později. Pod spodní destičkou pak najdeme LCD displej, díky kterému si můžeme nastavit požadovanou teplotu žehlení nebo režim StyleAdapt. Vedle displeje jsou tlačítka k ovládání žehličky – zapnutí/vypnutí, teplotní funkce a tlačítko StyleAdapt.

Remington S9880 Proluxe You

K pohodlnějšímu skladování nebo cestování výrobce přidal tlačítko k uzamčení kloubu. Díky tomu se nemusíte bát, že by se při cestování kloub uvolnil a žehlička pak špatně fungovala. Kloub uzamykám vždy, když žehličku nepoužívám, případně když si ji kamkoli beru s sebou.

Líbilo se nám
  • elegantní design
  • neklouže z ruky
  • senzor StyleAdapt
  • LCD displej
  • tlačítko k uzamčení kloubu
  • 3m otočný kabel
Nelíbilo se nám
  • vyšší hmotnost

Funkce a použití: rychle a snadno

Žehlička na vlasy Remington S9880 Proluxe You se neuvěřitelně rychle zahřívá, při žehlení vlasy netrhá, navíc dokáže zaznamenat stav vašich vlasů a přizpůsobit jim teplotu.

Dokáže zaznamenat stav vašich vlasů a přizpůsobit jim teplotu.

Žehlička vám pár vteřin po zapnutí pípnutím ohlásí, že je připravená k práci. Remington S9880 Proluxe You se automaticky zapne v režimu StyleAdapt 1. Ten při žehlení zaznamenává kvalitu vašich vlasů a přizpůsobuje aktuální teplotu vlasům, aby je žehlička nepoškodila. Žehlička ale nabízí hned dva uživatelské profily StyleAdapt pro uložení dvou sad jedinečných uživatelských údajů. Oba uživatelé si mohou individuálně uložit své přizpůsobené nastavení teploty. Tato funkce se hodí, pokud jsou v jedné domácnosti dvě ženy, které budou žehličku používat. Do režimu StyleAdapt 2 se dostanete kliknutím na tlačítko s šestiúhelníkem.

Pokud chcete žehličku používat standardně a sami si zvolit požadovanou teplotu keramických destiček, stačí dvakrát stisknout tlačítko s šestiúhelníkem a zvolíte manuální režim. Poté si pomocí tlačítek plus/mínus zvolíte teplotu od 150 do 230 °C a můžete začít s žehlením. Pokud se náhodou stane, že žehličku zapomenete vypnout, automaticky se po 60 minutách vypne.

Před první použitím jsem si vlasy umyla, ošetřila a vyfénovala, jak jsem zvyklá. Po zahřátí žehličky, které trvalo zhruba 10 vteřin, jsem začala s postupným žehlením. Celý proces mi trval 15 minut. Během této doby se vlasy perfektně narovnaly, žehlička vlasy netahala ani netrhala. Vlasy byly po vyžehlení krásně rovné a hladké. V režimu StyleAdapt bylo na vlasech cítit, jak žehlička mění teplotu podle toho, které vlasy žehlí.

Žehlička se automaticky po 60 minutách vypne.

Žehlička mi ale pomohla s vlasy i během pár minut, kdy jsem je vymotala ze zacuchaného drdolu a pouze učesala. Nejsem bohužel jedna z těch žen, které mají poslušné vlasy. Stačí je na pár minut zamotat do drdolu a po rozčesání se stejně kroutí na všechny strany. Žehlička ale obstála. Během pár minut vlasy narovnala a po kudrlinách nezbyly ani památky.

Líbilo se nám
  • netrhá ani netahá vlasy
  • rychlé nahřátí
  • 2 režimy StyleAdapt
  • manuální režim
  • automatické vypnutí

Závěr: jako od kadeřnice

Žehličky na vlasy jsem začala používat už v dospívání. Vždy jsem kamarádkám záviděla rovné vlasy jako hřebíky. Žehlička na vlasy Remington S9880 Proluxe You pro mě byla příjemným překvapením. Vždy jsem musela na zahřátí destiček čekat několik minut, ale tento model se zahřál do pár vteřin. Vlasy byly hezky rovné hned po prvním přežehlení, navíc vůbec netahala. Levné žehličky mají tendenci vlasy tahat nebo dokonce trhat.

Remington S9880 Proluxe You

Možná vás překvapí cena 4 469 Kč. Žehlička za to ale opravdu stojí. Blíží se Vánoce, takže pokud pánové nevíte, co darovat vašim drahým polovičkám, Remington S9880 Proluxe You určitě potěší každou ženu.

Foto: Kristýna Dvořáčková, fZone.cz

Klady
  • automatické vypnutí
  • manuální režim
  • 2 režimy StyleAdapt
  • rychlé nahřátí
  • 3m otočný kabel
  • tlačítko k uzamčení kloubu
  • LCD displej
  • senzor StyleAdapt
  • ochranný silikonový obal
  • designové balení
Zápory
  • vyšší hmotnost
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze