Rowenta Skin Care Youth Facial Massager
test

Rowenta Skin Care Youth Facial Massager

Osobní masér pro váš obličej

Společnost Rowenta neustále na trh přináší novinky ohledně péče o pleť i vlasy. Ačkoliv to nemusí být čistě ženská záležitost, jsou tyto přístroje svým designem přizpůsobeny spíše ženám, a to je právě i případ obličejového masážního přístroje Rowenta Youth Facial Massager, který je elegantní, ale navíc i účinný.

Na trhu jsou již dnes k sehnání různé masážní přístroje na obličej – stačí si jen vybrat ten, který vám sedne. My jsme otestovali masážní přístroj Rowenta Skin Care, který vám pomůže s jemnými vráskami i zapracováním krémů, které na pleť používáte.

Za zapůjčení Rowenta Skin Care Youth Facial Massager děkujeme společnosti ElectroWorld, provozující internetový obchod ElectroWorld.cz, kde si jej můžete i zakoupit.

Technické parametry Rowenta Skin Care Youth Facial Massager

Rozměry 8 × 6,7 × 8 cm
Hmotnost 200 g
Voděodolné ano
Typy pleti všechny
Doba provozu bez potřeby nabití 90 minut
Nastavení rychlosti 3
Napětí 100 až 240 V
Automatické vypnutí ano
Cena cca 3 000 Kč

Obsah balení: včetně ochranného sáčku

V obdélníkové krabičce v plastovém výlisku najdete masážní přístroj s krytkou. Dále je zde kratší nabíjecí kabel na jedné straně zakončen kruhovým konektorem a na druhé USB. Nechybí však ani koncovka do zásuvky a návod. V balení je také látkový ochranný obal.

Rowenta Skin Care Youth Facial Massager
Líbilo se nám
  • vše potřebné
  • včetně ochranného obalu

Konstrukce a zpracování: elegantní a praktický

Masážní přístroj je opravdu elegantní a leskne se ze všech stran. Tvarem se podobá hříbku, ovšem se čtyřmi nohami. Zaoblená horní část v měděné barvě přesně padne do dlaně – o to jednodušší je poté použití. Počítejte ovšem s tím, že půjde vidět každý otisk. Na druhou stranu je celý přístroj voděodolný, takže jeho údržba je opravdu snadná. Ovládá se pouze jedním tlačítkem, které je umístěno na vrcholu, nad ním jsou tři diody, které značí, jakou rychlost máte zrovna zvolenou.

Rowenta Skin Care Youth Facial Massager

Spodní strana je celá stříbrná, včetně masážních nožek. Ty jsou rovnoměrně rozmístěny a mají na sobě vybroušeny drobné trojúhelníčky. Na spodní straně je také gumová krytka, pod kterou se nachází vstup pro nabíjecí kabel. Ke spodní části náleží také průhledná plastová krytka, která chrání masážní nožky. Rowenta myslela na to, že je přístroj lesklý, a tak i náchylný na drobné škrábance , takže přibalila látkový sáček, do kterého se vejde nejen přístroj, ale i nabíječka a poté jej nahoře jednoduše utáhnete. Nemusíte tak řešit obal na cesty.

Rowenta Skin Care Youth Facial Massager
Líbilo se nám
  • elegantní vzhled
  • voděodolný
  • jednoduché ovládání
Nelíbilo se nám
  • je vidět každý otisk

Zhodnocení a zkušenosti: jednodušší to být nemůže

Masážní přístroj není potřeba před prvním použitím nabíjet, je nabitý už z výroby. Je možné ho používat s nebo bez krému, ale jelikož je na zapracování krémů do pleti navržený, je účinnější jej používat s ním. Rowenta jej doporučuje používat 4krát týdně ráno nebo večer. Jedna masáž trvá 2 minuty, poté se masáž automaticky ukončí.

Rowenta Skin Care Youth Facial Massager

Pro zapnutí stačí tlačítko déle podržet a nožky se začnou otáčet. Vždy se přístroj spustí v nejnižší rychlosti. Nejprve si jej přiložte na obličej a vyzkoušejte všechny tři rychlosti, abyste zjistili, která je pro vás nejpříjemnější. Rychlost zvyšujete stisknutím tlačítka, přičemž jakmile dosáhnete nejvyšší rychlosti (3), dalším zmáčknutím přístroj vypnete. Za nás byly příjemné všechny rychlosti – tlak přístroje na pleť si každý určí sám. V návodu je informace, že pleť je dobré masírovat odspodu nahoru a na čele ze strany na stranu. Při používání se vyhýbejte citlivým místům, jako jsou oči a rty.

Přístroj vydrží bez nabíjení až 90 minut, což znamená až 45 ošetření. Pokud bychom tedy počítali doporučované 4 ošetření týdně, vystačíte si bez nabíjení 11 dní. Napájecí kabel není příliš dlouhý, ale za nás je dostatečný, jelikož při nabíjení není možné přístroj používat, a tak délka nehraje roli. Přístroj se nabíjí přibližně dvě hodiny.

Rowenta Skin Care Youth Facial Massager
Masírováním se předchází vzniku dalších vrásek.

Jeho používání je jednoduché, rychlé a příjemné – zázraky ale od něj nečekejte. Jak sama Rowenta píše, je pro zmírnění jemných vrásek, v tomto ohledu je tedy prvořadě vhodný spíše pro mladší ročníky, které nemají ještě hlubší vrásky. Neznamená to ale, že by pro starší neměl využití. Masírováním se předchází vzniku dalších vrásek, navíc při dlouhodobém používání je pleť svěžejší – a to oceníte v každém věku.

Při pravidelném používání se pleť na obličeji masáží lépe prokrvovala, a tím byla i svěžejší a více vypnutá. Masáž je navíc příjemná a o to víc vás používání bude bavit. Jedná se o neinvazivní technologii, která je vhodná pro všechny typy pleti a je velmi šetrná.

Rowenta Skin Care Youth Facial Massager
Líbilo se nám
  • 3 rychlosti
  • příjemný na pokožce
  • automatické vypnutí

Závěr: za nás ano

Pokud máte rádi chvilku pro sebe, tento masážní přístroj by vám doma neměl chybět. Je vhodný i pro ty, kterým na péči o pleť nezbývá moc času, jelikož dvě minuty opravdu není mnoho. Tím, že je vhodný na všechny typy pleti a masáž je šetrná, jej může používat opravdu každý. Díky dlouhé výdrži baterie, lehkosti i malé velikosti bude Rowenta Skin Care i dobrým společníkem na cestách.

Foto: Tereza Lásková, fZone.cz

Klady
  • včetně ochranného obalu
  • elegantní vzhled
  • voděodolný
  • jednoduché ovládání
  • 3 rychlosti
  • příjemný na pokožce
  • automatické vypnutí
Zápory
  • je vidět každý otisk
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze