Tvůrci snímku Red Notice chystají hned dvě pokračování naráz

Tvůrci snímku Red Notice chystají hned dvě pokračování naráz
Fotografie: Netflix
  • Red Notice 2 a Red Notice 3 se budou natáčet naráz
  • V pokračování by se měly vrátit 3 hlavní hvězdy – Dwayne Johnson, Ryan Reynolds a Gal Gadot

Producenti Bea Flynn a Hiram Garcia, kteří jsou zodpovědní za mnoho blockbusterů, jež jsme za několik posledních let viděli a oblíbili si, poskytli rozhovor pro collider.com. Prozradili, na čem právě pracují a na jaké filmy se můžeme v blízké době těšit. Za zmínku stojí novinka od DC Black Adam, která přijde do kin příští týden.


Beau Flynn a Hiram Garcia v posledních letech spolupracují hlavně s Dwaynem Johnsonem, který ztvárnil hlavní roli v novince Black Adam nebo ve starších filmech, jako je Pobřežní hlídka z roku 2017 nebo Herkules, který měl premiéru v roce 2014. V loňském roce Netflix uvedl jeden z nejdražších snímků s názvem Red Notice, ve kterém se kromě Dwayna Johnsona v hlavních rolích představili Ryan Reynolds a Gal Gadot. Film měl velký úspěch a streamovací platforma si v lednu objednala hned dvě pokračování.

Producenti uvedli, že začátek natáčení se rychle blíží. Pracovat chtějí na obou filmech naráz. „Scénář k Red Notice 2 už máme hotový a k Red Notice 3 už téměř také. Plán je takový, že chceme točit oba filmy zároveň,“ dodal Beau Flynn. Takový způsob natáčení šetří čas i peníze. Vzhledem k tomu, že tvůrci očekávají, že se tři z nejpopulárnějších herců současnosti v pokračování vrátí, natáčení obou snímků najednou je také dobrý způsob, jak koordinovat jejich nabitý kalendář. Zatím není jasné, kde bude Red Notice 2 dokončen a uveden na Netflixu. Zatím si můžete zajít do kina na snímek Black Adam, který rozhodně doporučujeme.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze