Vše, co víme o seriálu Emily in Paris 3

Vše, co víme o seriálu Emily in Paris 3
Fotografie: Netflix
  • Emily in Paris 3 vyjde na Netflixu 21. prosince 2022
  • Tvůrcem seriálu je scénárista Darren Star
  • Emily čeká nejedno těžké rozhodnutí

Na konci září Netflix oznámil oficiální datum premiéru třetí řady seriálu Emily in Paris. Lily Collins v roli Emily se na obrazovky vrátí na konci letošního roku, a to 21. prosince 2022. A to není vše, Netflix oznámil, že se tento romanticko-komediální seriál dočká také čtvrté série.


Na co se fanoušci mohou těšit?


Jak si diváci určitě vzpomínají, na konci druhé řady došlo k ukončení spolupráce mezi Madeline a Sylvií. Sylvie se rozhodla založit vlastní firmu a rozhodla se nabídnout Emily práci. Jak se Emily rozhodla, to se dozvíme až v prosinci. A jak to vypadá s jejím milostným životem? Gabrielle a Cimille jsou opět spolu. Navíc pár bydlí ve stejném domě jako Emily, což pravděpodobně způsobí nějaké trapné situace. Alfie odjíždí za prací, ale chce s Emily udržet vztah na dálku. To nebude lehké.

Možná divákům napoví ukázka, kterou Netflix před nedávnem vydal. Na začátku videa slyšíme Emily, jak mluví o těžkém rozhodnutí. To vyvolává dojem, že reaguje na události, které se staly na konci druhé řady. Emily ale nemluví o pracovním ani o milostném životě. Mluví o svých vlasech a ustřihne si sama ofinu. Mindy (Ashley Park) není jejím rozhodnutím nadšená. Gabriel se bojí, že její rozhodnutí může souviset s její psychickou pohodou.

Fanoušci se mohou těšit na mnoho oblíbených postav, jako je Lily Collins, Ashley Park, Camille Razat, Philippine Leroy-Beaulieu, Samuel Arnold, Lucas Bravo a Lucien Laviscount. Podle collider.com to zdaleka nejsou všechna jména, která tvoří herecké obsazení seriálu. Představí se nám spousta dalších talentovaných herců. Tvůrcem seriálu je scénárista Darren Star.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze