Všimli jste si těchto chyb v seriálu Gilmorova děvčata?

Všimli jste si těchto chyb v seriálu Gilmorova děvčata?
Fotografie: The WB Television Network
  • Seriál Gilmorova děvčata se začal vysílat v roce 2000
  • Během natáčení udělali filmaři chyby, kterých si každý nevšimne

Americký komediálně-dramatický seriál, jehož autorkou je Amy Sherman-Palladino. V USA byla první epizoda odvysílána 5. října 2000, poslední epizoda 15. května 2007. V ČR pak měla premiéru 8. září 2002 a poslední díl byl odvysílán 16. prosince 2008. Za sedm let bylo natočeno 153 dílů v sedmi řadách. Na seriál navazuje minisérie Gilmorova děvčata: Rok v životě. Ale ani tento celosvětově známý seriál se neobešel bez chyb. Jedná se spíše o technické chyby, kterých si může při sledování všimnout každý, ale v daném okamžiku se soustředíme spíše na příběh. Všimli jste si některé z nich i vy?

Chyby v seriálu

  1. Všichni fanoušci mají v živé paměti díl s názvem Lovci jelenů. Rory se musela učit na test dlouho do noci a ráno zaspala do školy. Lorelai se rozhodla ji půjčit auto, aby přijela do školy včas na test. Rory ale v té době nebylo ještě 16 let (v USA mohou lidé řídit od šestnácti let, do té doby pouze s doprovodem dospělého). Šestnácté narozeniny Rory oslaví až o dvě epizody později.
  2. Poté, co se Rory přizná Lane, že se ji líbí Dean, Lane o něm zjistí, co nejvíc informací. Jednou z nich také je, že je alergický na vlašské ořechy. Hned v dalším díle přinese Deanovi sušenky Rocky Road. Ty se obvykle vyrábějí z vlašských ořechů, ale Dean sušenky bez námitek a s radostí přijme.
  3. Poté, co Luke ukradne svému synovci Jessovi auto, schová ho v pronajaté garáži. Je to ale ta stejná garáž, o které tvrdí, že tam má schovanou loď od smrti jeho táty. Kde ta loď tedy je, když v je v ní auto?
  4. Herečka Sherilyn Fenn sehrála postavu matky April, dcery Looka. Není to ale poprvé, co se herečka objevila v seriálu. Ve třetí řadě ztvárnila roli Saši, přítelkyně Jessova otce.
  5. Lorelai i Rory byly známé tím, že vypily velké množství kávy. V díle, kdy společně s Maxem snídají U Luka mají jejich šálky na kávu nejdříve červenou barvu, ale později se záhadně změní na modré.
Gilmore Girls

Zajímavosti

  • Kdo seriál zná, ví, že se v každém díle vypily litry kafe, ale věděli jste, že jedna z hlavních představitelek neměla ráda kávu a místo toho pila colu? Byla to Lorelai Gilmorová.
  • Uhodli byste, kolik let bylo nejlepší kamarádce Rory, Lane (Keiko Agena), v premiérové epizodě? Lane hrála pubertální středoškolačku, ale ve skutečnosti jí bylo už 27 let.
  • Zatímco scénáře k jiným seriálům mívají obvykle 60 stran, scénář k jedné epizodě Gilmorových děvčat zabral i 85 stran textu. Důvodem je, že seriál je plný rychlých a dlouhých dialogů.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze