Zvrácený horor Díra se dočkal pokračování. Premiéra bude už na podzim

Zvrácený horor Díra se dočkal pokračování. Premiéra bude už na podzim
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Film patří mezi nejoblíbenější neanglicky mluvící filmy na Netlfixu
  • Premiéra druhého dílu bude 4. října
  • Ve snímku budou hrát noví herci

Hororový snímek Díra (El hoyo) byl natočen už v roce 2019 a na Netflixu u diváků rozhodně zabodoval. Mezi neanglicky mluvícími filmy na Netflixu se drží na pátém místě s počtem 82 800 000 zhlédnutí. A pokud se vám tento styl dystopického hororu líbí, pak se už 4. října dočkáte jeho pokračování.


Díra představuje vězení s několika stovkami pater. V každém patře jsou dva vězni, kteří si mohou s sebou vzít jednu věc a před nástupem dozorci sdělí své nejoblíbenější jídlo. Uprostřed každého patra je obrovská díra, která spojuje všechny patra. A není tam jen tak. Dírou každý den projíždí plošina plná jídla, která je prostřená jako v pětihvězdičkové restauraci. A právě ta hraje v celém filmu prim. Pokud by se lidé v horních patrech uskromnili, vyšlo by jídlo na všechna patra. To se ale neděje a ve spodních patrech tak začíná boj o přežití, který nezřídka končí kanibalismem.

Podle variety.com se vězení oficiálně jmenuje Vertical Self-Management Center a jedná se vlastně o sociální experiment. V druhém díle se představí i nové postavy – Milena Smit, Hovik Keuchkerian, Natalia Tena a Óscar Jaenada. Podle nově zveřejněného teaseru to vypadá, že druhý díl bude ještě o poznání krutější a lidé budou schopni pro přežití udělat cokoliv.

I druhý díl se bude točit kolem nedostatku jídla. Když tajemný vůdce začne vládnou celé Díře, nový obyvatel se zaplete do boje proti této kontroverzní metodě boje proti brutálnímu systému krmení. Ale když se jíst ze špatného talíře stane rozsudkem smrti, jak daleko byste byli ochotni zajít, abyste si zachránili život?uvedl Netflix k popisu děje.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze