5 tipů na víkendové sledování: Napínavý Rod draka, vtipný Dekameron a další

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a Maxu
5 tipů na víkendové sledování: Napínavý Rod draka, vtipný Dekameron a další
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Na Netflixu se můžete podívat na Kocoura v botách
  • V nabídce je také drama o policejním vyjednavači
  • A Max nabízí další díl Rodu draka

Je před námi další letní víkend, kdy se teploty budou šplhat ke 30 stupňům Celsia. Pokud se budete před sluncem schovávat doma nebo si večer budete chtít pustit nějaký dobrý film, pak si ze streamovacích platforem Netflix a Max určitě vyberete. Vybrali jsme pro vás několik novinek, které stojí za zhlédnutí.

Kocour v botách: Poslední přání

Kocour v botách je stále neporazitelný, je sebevědomí a pouští se do každé rvačky. Jenže poslední souboj ho připravil o jeho osmý život, a tak mu zbývá už jen poslední. Vydá se tak hledat hvězdu přání, u které si chce přát znovu devět životů. Společně s Čiči tlapičkou a malým čivavákem se vydají ji hledat. Jenže nejsou sami, kdo hvězdu hledá, a tak se budou muset po cestě postavit nepřátelům.

Dekameron

Komediální minisérie vás vezme zpět do Itálie 14. století, kdy byly ulice plné krys a mrtvých lidí, kteří zemřeli na dýmějový mor. Skupina šlechticů i s jejich sluhy je pozvána do panství, které je údajně bez nemoci a mohou se zde všichni ukrýt, než mor přejde. Ve vile se tak postupně schází vybraná smetánka i s jejich sluhy, jenže nic není tak růžové, jak se zdá. Ten, kdo je pozval, zemřel na mor a služebnictvo se to snaží utajit. Skupina vyvolených tak postupně začne zjišťovat, že vila není úplně bezpečné místo.

Káry znovu zrozené

Káry znovu zrozené

Pamatujete si na MTV pořad Pimp My Ride? Tak tohle je vlastně to stejné, jen s jinými lidmi. Pořad uvádí Chris Redd, který vybere vždy jednoho majitele starého auta, které vyžaduje mnoho oprav. Tým expertů zaměřených na servis, techniku, čalounění, či úpravu karoserií, se postará o to, aby za 10 dní vypadalo auto přesně tak, jak si majitel přeje. Uvidíte předělávky starých dodávek i klasických aut, která budou mít to nejnovější vybavení a vždy ještě něco trochu navíc.

Rod Draka

V pořadí šestý díl druhé série můžete od pondělí sledovat na Maxu. Ačkoliv v tomto díle nedojde k žádnému krveprolití, můžete vidět intriky a jasné plány do budoucna, jak se dostat na trůn. Rhaenyra potřebuje dračí jezdce, jenže na drakovi nemůže létat jen tak někdo, a tak zkusí něco, co se příliš nepovede. Aegon je stále těžce zraněn a jeho bratr Aemond tak dostává možnost velet království a schyluje se k boji mezi ním a Daemonem.

Ano, lásko

Policejní vyjednavač Alan Bender svoji práci miluje, ale zabírá mu většinu času. Jeho žena pracuje jako psycholožka a má jeho neustálých odchodů, kdykoliv mu z práce zavolají, dost. Společně navštíví manželskou poradnu, ale i odtud Alan odejde za případem. Je zavolán k únosu prezidenta. Jenže prezident není jediný, koho unesli a Alan bude muset zachránit i svoji ženu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze