Filmy na víkend: Akční John Wick a horor Prokletí, který vám rozproudí krev

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a Maxu
Filmy na víkend: Akční John Wick a horor Prokletí, který vám rozproudí krev
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nabízí mimo jiné i thriller Sledující
  • A v nabídce je také oscarový snímek Titanic
  • Na Maxu si můžete pustit animovaný film o superhrdinech

Pokud se chystáte podívat o víkendu na nějaký dobrý film nebo seriál, pak si z nabídky streamovacích platforem určitě vyberete. Netflix ovládlo pokračování Johna Wicka a na Maxu si můžete pustit Ligu spravedlnosti v animovaném podání.

Prokletí

Horor vás vezme na začátek 19. století, kde ve francouzské vesnici dojde k vyvraždění romské skupiny lidí, která tvrdí, že jde o jejich zem. Zabití nařídil patriarcha bohaté rodiny, na jehož pozemku se lidé nacházeli. Všichni jsou však zakopáni na místě zabití, a to včetně čarodějnice, která předurčila všem smrt. Všem se následně začnou zdát podivné sny, které se ale stávají skutečností. Do města tak přijíždí patolog, který má záhadu rozluštit.

Sledující

Netflix tento týden uvedl thriller, který sleduje osud manželského páru, jenž se odstěhoval do Bukurešti v Rumunsku, kde dostal manžel dobrou pracovní nabídku. Hned po nastěhování ale jeho žena zjišťuje, že ji někdo z protějšího domu neustále sleduje, a navíc v jejich čtvrti došlo nedávno k několika vraždám. Postupně se tak snaží přijít na to, kdo ji sleduje a co je zač, ale problém je, že ji nikdo nevěří, ani manžel. Musí se tak spolehnout jen sama na sebe.

John Wick

John Wick: Kapitola 4

Keanu Reeves se vrací ve čtvrtém díle jako zabiják John Wick, který nechce víc, než aby ho členové Rady přestali pronásledovat. Jakmile se ale skryje u některých ze zbývajících přátel, vyhledají ho, a kromě něj chtějí zabít i všechny ostatní. Aby konečně získal svobodu, bude potřeba se postavit tomu nejvyššímu a vyzvat ho na souboj. Jelikož ale není členem Rady, nebude to úplně snadné. Připravte se na téměř tři hodiny trvající souboj s perfektně doplněnou hudbou.

Liga spravedlnosti a RWBY: Superhrdinové a lovci, druhá část

Animovaný film ne tak úplně pro děti je nyní dostupný na Maxu. Snímek navazuje na první část, kdy byla Liga spravedlnosti a RWBY uzavřena v digitálním světě, kde je zavřel Killgore. Liga spravedlnosti se nyní snaží ochránit skutečný svět před Grimmy, kteří jej chtějí zničit. Budou muset ale požádat o pomoc tým RWBY, aby jim pomohl zachránit svět.

Titanic

Filmová klasika dorazila v pondělí na Netflix, a tak pokud chcete zažít trochu romantiky, pusťte si tento oscarový snímek. Film byl natočený podle skutečné události doplněný příběhem o dvou lidech pocházejících z různých poměrů. Jack, který vyhrál lístky do třetí třídy na palubu Titanicu, a Rose, která pluje v první třídě, se společně setkají a ihned zamilují. Jejich příběh ale nestihne ani začít, když loď narazí na ledovec a začne se potápět.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze