Netflix opět boduje s Too Hot to Handle. Reality show rozdělil do tří částí

zhodnocení
Netflix opět boduje s Too Hot to Handle. Reality show rozdělil do tří částí
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Šestá série přinesla několik novinek
  • Účastníci se přihlásili tentokrát dobrovolně a výhra se navýšila
  • Objevila se také zlá Lana, která soutěžící ještě více nabádá k porušování pravidel

Pokud máte rádi reality show, pak vám nejspíše neunikla bizarní reality show Too Hot to Handle. Netflix minulý týden vydal už šestou sérii, která se trochu liší od těch předchozích a ihned se dostala na první místo sledovanosti. Pokud jste sledovali předchozí řady, pak víte, že se vytvořil casting na falešnou seznamovací reality show, kam se přihlásili mladí lidé z nejrůznějších států. Jedná se zpravidla o velmi sexuchtivé jedince, kteří neví, co je to mít vážný vztah a jak navazovat hlubší přátelství. A to vše přijme změnit Lana – kuželový reproduktor, který chce z lidí dostat to nejlepší.

Pravidla jsou vcelku jednoduchá – je zakázáno jakékoliv líbání či sexuální kontakt. Jenže ve vile tyhle pravidla dělají problém všem už po několika hodinách od seznámení. Jakmile dojde k porušení pravidel, jejich potenciální výhra se zmenší o část peněz. A Lana je neustále pokouší.

6. série je trochu jiná

V nejnovější sérii došlo ke změně hned od začátku – účastníci totiž už při přihlášce věděli, že se hlásí do Too Hot to Handle. Ve vile se tak sešli mladí lidé dychtící po sexu s vidinou výhry 250 000 dolarů. To je doposud také nejvyšší částka, o kterou soutěžící hráli. Aktuálně jsou venku čtyři díly a zatím to nevypadá, že by někomu úplně na výhře záleželo. Během dvou dnů přišli už o více než 50 000 dolarů.

Too Hot to Handle

Novinkou je také „zlá Lana“, která hráče ještě víc pokouší. Bri, Charlie, Chris, Demari, Gianna, Joao, Jordan, Katherine, Kylisha a Lucy tak budou muset podstupovat ještě větší zkoušky. To jsou základní účastníci reality show – jak se ale budou vztahy postupně vyvíjet, budou přicházet noví a odcházet staří účastníci.

A aby se žárlivost u jednotlivých párů ještě navýšila, byla u vily postavena budova pro vyhnanství, kam je posílá Lana. V místnosti nejsou okna a jen jedna dvoupatrová postel, což poskytuje dostatek prostoru pro přemýšlení o tom, co se ve vile děje. A i zde následně přichází možnost snížit výhru – zlá Lana totiž za menší poplatek nabídne šmírování jejich poloviček.

První čtyři díly můžete sledovat už nyní. Pátá až sedmá epizoda vyjde 26. července a na osmý až desátý díl si budeme muset počkat do 2. srpna. Netflix dříve reality show dělil na dvě části, vzhledem k oblíbenosti se ale rozhodl ji rozložit na tři. Stejně to udělal s nedávno uvedeným seriálem Cobra Kai. Pokud se tento nový model Netflixu osvědčí, je pravděpodobné, že rozložení na tři části bude novým standardem u všech oblíbených seriálů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze