Amazon Prime Video začne na konci měsíce vysílat reklamy

Amazon Prime Video začne na konci měsíce vysílat reklamy
Fotografie: Amazon Studios
  • Na konci ledna uvidí američtí uživatelé služby reklamu
  • Mohou se jí vyhnout příplatkem 3 dolarů
  • Začátkem února se novinka rozšíří do dalších zemí

Už během uplynulého roku Amazon oznámil, že plánuje začít do filmů a televizních pořadů streamovaných ze služby Prime Video vkládat reklamy. Nyní prozradila konkrétní datum, kdy se začnou zobrazovat: 29. ledna. „To nám umožní pokračovat v investicích do atraktivního obsahu a tyto investice dlouhodobě zvyšovat,“ uvedla společnost v e-mailu zákazníkům o chystané proměně služby.

Naším cílem je mít výrazně méně reklam než lineární televize a ostatní poskytovatelé streamované televize. Nevyžadujeme od vás žádnou akci a nedochází ke změně stávající ceny vašeho členství v Prime,“ napsala společnost. Zákazníci mají možnost si připlatit 2,99 dolaru měsíčně, aby se reklamám vyhnuli.

Změna se týká prozatím USA, 5. února pak bude následovat Kanada, Velká Británie, Německo a Rakousko. Text nicméně naznačuje, že k rozšíření dojde i na další regiony, včetně ČR. „Zákazníci Prime Video mají možnost předběžně se zaregistrovat k možnosti měsíčního předplatného bez reklam, nebude jim nic účtováno, dokud nebude Prime Video Ad Free spuštěno v jejich zemi,“ navrhuje text v nápovědě služby.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze