Pána prstenů: Prsteny moci v premiéře sledovalo 25 milionů předplatitelů

Pána prstenů: Prsteny moci v premiéře sledovalo 25 milionů předplatitelů
Fotografie: Amazon
  • Seriál Pána prstenů: Prsteny moci zažil nejsledovanější premiéru v historii Prime Video
  • Nové díly vycházejí každý pátek
  • Závěr první řady je plánovaný na 14. října

Streamovací platforma Amazon Prime Video v pátek uvedla první dva díly očekávaného seriálu Pán prstenů: Prsteny moci. Nový příběh ze Středozemě slaví obrovský úspěch. Premiéru seriálu sledovalo během prvního dne 25 milionů předplatitelů. Díky tomu zažil Pán prstenů nejsledovanější premiéru v dějinách Prime Video.


Knihy autora Johna R. R. Tolkiena, podle kterých je seriál natočen, jsou považovány za fantasy legendy. Proto není žádným překvapením, že i více než 20 let od vydání trilogie Pána prstenů mají příběhy ze Středozemě miliony fanoušků po celém světě. „Je skvělé, že nás Tolkienovy příběhy přivedly k tomuto okamžiku, na který můžeme být hrdí. Jsem tak vděčná celému štábu a hercům za jejich neúnavné úsilí a bezmeznou tvůrčí energii. A jsou to desítky milionů fanoušků, kteří naši práci sledují a kteří jsou naším skutečným měřítkem úspěchu,“ uvedla šéfka Amazon Studios Jennifer Salke po premiéře prvních dvou epizod.

Nové díly vycházejí každý pátek na Amazon Prime Video. První série má dohromady 8 dílů. Podle collider.com je závěr první řady plánován na 14. října 2022.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze